Nejste přihlášeni
Stránky 1
Endora má více serverů, jejich popis zde http://www.endora.cz/o-nas/zazemi
Lze si u free programu vybrat kam svůj web strčím nebo se to dělá nějak automaticky podle předem daných pravidel admina ?
Jsou ty pravidla veřejná ?
Mě by jen zajímalo, proč mám srv1, když je to nejstarší server a web jsem založil někdy ke konci září.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
je to čistě nahodne, tam kde je zrovna nejvíc místa
nejde a nejde ani u jinych, jedine zkoušet kam to padne
protože na něm bylo zrovna nejvic mista
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
A není to málo jen 300 GB harddisky pro webhosting, kde si může každý zabrat 2 GB to je 300/2 jen 150 webů a domén je 30 tisíc? Nebo blbě počítám ? To i levné notebooky mají dneska, alespoň 500 GB.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
vetsina domen ma zabrano tak 5% takze to nic neznamena
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Objednava se tam kam je potreba. Disky sou v raid 10 takze kapacita je 600GB
jinak nejstarsi server je dlouhodobe nejstabilnejsi. Diky tomu ze tam jde minimum objednavake tak tam neni nikdo kdo by server schazoval.
Nove ucty jdou vzdy na jeden server (tj nema smysl to zkouset vickrat) . Vetsinou to je nejnovejsi server ...
Stránky 1