Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj, můžu si odstranit reklamu v redakčním systému?
Do této části stránky mám přístup jenom já přes htaccess
Dále by mě zajímalo zda vám nevadí automatický AJAX update db každých 5 min?
díky
(Ono prakticky to ukládám i ručně tak často, ale radši se zeptám, když už sem se potřeboval zeptat.)
Tuším, že do sekcií, kde sa normálny človek dostať nemôže, tak tam zrejme môžeš. Myslím, že sa to už riešilo. Čo sa týka toho AJAX automatický update DB -> tým máš na mysli ako autorefresh?
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
no že se bude databáze automaticky aktualizovat (při psaní článku) hned po několika změnách, takže docela často
myslím že zbytočná zátaž na server ukladať nedokončený text po každej zmene počas písania článku
Bohužel to dělá i WordPress, sice ne hned po každé změně, ale dělá to...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
No ja by som to nechcel, lebo sa náhodou pomýlim, zmažem všetko a ono to uloží a potom to je v pr**li a musím to písať celé od začiatku
WP to má bohudík ošéfované tak, že uchovává myslím 5 posledních verzí dokumentu, které jde nejen obnovit, ale má i velmi pěkně zpracované porovnávání jednotlivých verzí článku. Ovšem jak je z toho patrné, tak to dělá pěkný syfl v databázi. Nerad bych teď kecal, ale mám takový pocit, že se staré verze nemažou a musí se (měla by se) pak optimalizovat databáze odstraněním revizí článků.
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
no jo to sem rad ze jste mi zprostredkovali zkusenost, nechtel bych to zazit (smazani vseho)
to necham na klikání aspon nebudu zatezovat server (stejne furt nevim jestli muzu)
Stránky 1