Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
A kouzlit by si nechtěl naučit?
Možná někdo poradí něco geniálního, ale já na tvém místě bych se zamyslel nad plus účtem, popřípadě mega. To už bys mohl se svojí návštěvností utáhnout, což?
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
To i ja si môžem doma urobiť server a občas niekomu ponúknuť pár desiatok GB ako u nich. Lebo ako pozerám tak cabrnoch nemá ani registračný formulár, treba im napísať na čo budeš používať hosting a podobne, takže u mňa majú 0 bodov Navyše ich server beží na windowse, takže tomu dávam ďalších -100000 bodov ;o)
Ešte to len vylepšujú ale čoskoro tam chú urobiť administráciu a čo lepšie bude autoamticky formulár už čoskoro. Vzali si za príklad služby endory čo som počul chcú zadara poskytnúť každému miesto 10 - 30 GB a neobmädzený traffik a plánujú navyše razantne zrýchliť načítanie obrázkov. Čo si o tom,JF myslíš? Len či to dokážu alebo nie? Zatiaľ čo s tým vyťažením traffiku čo s tým?
no bežia na windowse takže už len tým u mňa padajú dole, no som zvedaví kde budú brať tak veľké kapacity, to si regnem hneď pár kónt, nakopírujem na každé po 30GB, napr zálohy windowsu a podobne a keď toho urobí 1000 ľudí tak potom uvidíme či rapídne neznížia úložiskový priestor a rýchlosť pripojenia neviem neviem, <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.unet.cz">www.unet.cz</a><!-- w --> moc rýchle prípojku neponúka.
Zisk nepotrebujou. Maj to nekde na pude dejme tomu na nejake optice (mozna). Tj nic je nestoji provoz. Nejaky ten pc navic doma se vzdy najde.
Delaji to protoze je to bavi a tech par lidi co tam hostuje neda ani moc prace na podporu. Z meho pohledu je super ze lidi delaj co je bavi a neco se naucej. Na druhou stranu kdo si k nim da weby tak bude asi jednou brecet. To uz je ale druha stranka veci.
Tak to celkem ani nemusíš dělat pokusy, myslím, že je dost vypovídající i statistika v administraci Endory...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Podľa štatistiky na doméne 7777.cekuj.net roboti berú cca 40MB. Narozdiel od JPG obrázkov ktoré ti zobrali až 2.97GB, za nimi PNG 759.43MB a SWF 647.75MB a na koniec PHP+HTML 386.92, GIF 257.27MB a JPEG 151.69MB, tj dokopy 5318,59MB (5.19GB). Takže ako sám vidíš tak u teba je problém v obrázkoch a vo flash.
nevim co je na dany strance kvuli informaci o prekrocenym limitu za obsah ale pokud to delaj obrazky tak na ně bude nejlepší stranky jako flickr, deviantart, picasa(napr. picasa je neomezena limitem u obrazku s rozlisenim 2048x1536 a nižším) apod.
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
To je dobrý nápad, obrázky pchať ku Googlu http://picasa.google.com/ pri veľkom objeme odťažíš webhosting, samozrejme môže nastať spomalenie načítania keďže načítavanie bude z 2 rôznych serverov. Ale myslím že so strany Googlu to ani nepocítiš že pri načítaní je nejaké spomalenie
Na tvojom mieste by som nechcel byť, len behať od jedného freehostingu k druhému. Pokiaľ chceš mať úspešný projekt musíš doň niečo investovať. I ja ako študent som si mohol dovoliť vlastnú doménu a profihosting tak nehovor že si nemôžeš zaplatiť 230 Kč na rok, veď brigádne to zarobíš za max 4 hodiny.
ja nechapu proč se tomu tak zarputile brání
mimochodem picasa je rychlejší jak endora co se tyka načítání hromady obrazků a nejvíce je to znát ve chromu který umí SPDY
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1
Téma uzavřeno