Nejste přihlášeni
Špatně hledáš, hledej dál...
Pokud je ve WordPressu, který používáš zakódovaná pata (čemuž nevěřím), budeš si muset najít jinou šablonu...
zřejmě je:
<?php
$footerHtml = <<<TXT
<!-- <a href="#">Contact Us</a> | <a href="#">Terms of Use</a> | <a href="#">Trademarks</a>
| <a href="#">Privacy Statement</a> | -->
TXT;
eval(gzinflate(base64_decode('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')));
?>
<div class="reklama_endora" style="display: none"><endora></div>
displey: none by som nepoužíval, lebo pri kontrole takej stránky je web automaticky nenávratne zmazaný pokiaľ sa reklama na stránke nezobrazuje a je týmto maskovaná
Používám dočasně, dokud nevyřeším ten problém se zakódovanou patičkou.
Edit: může být reklama umístěna mimo patičku? Např:
http://www.thulle.g6.cz/?page_id=53
Treba použiť správne kódovanie stránky <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=2&t=1221">viewtopic.php?f=2&t=1221</a><!-- l --> a potom sa i reklama bude zobrazovať OK. Samozrejme reklamu je možné umiestniť kdekoľvek na stránku tágom <endora> napr hore, dole, v pravo, vľavo, v strede, kdekoľvek tak aby bola kontrastná, čitateľná a klikateľná.
zeminem napsal:Špatně hledáš, hledej dál...
Pokud je ve WordPressu, který používáš zakódovaná pata (čemuž nevěřím), budeš si muset najít jinou šablonu...zřejmě je:
...eval(gzinflate(base64_decode('bVRRb9owEH4eEv/hGrVzUhGYtmkPhYCqrdNe1geQJlXTFDnxkVh17Mx2YLTiv8+JA0W0k...
Hm, nerad používám zakódované šablony, už se to tu jednou řešilo a ve výsledku je opravdu lepší najít nějakou profesionálnější. Dobré šablony nejsou kódované...
A neber to tak, že když je dobrá, tak je placená. To není pravda. Je spousta jednoduchých i složitých free šablon, které nejsou placené a pokud je daný programátor rozumný, tak není ani kódovaná (a tich je opravdu hodně).
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
thulle napsal:zeminem napsal:Špatně hledáš, hledej dál...
Pokud je ve WordPressu, který používáš zakódovaná pata (čemuž nevěřím), budeš si muset najít jinou šablonu...zřejmě je:
...eval(gzinflate(base64_decode('bVRRb9owEH4eEv/hGrVzUhGYtmkPhYCqrdNe1geQJlXTFDnxkVh17Mx2YLTiv8+JA0W0k...Hm, nerad používám zakódované šablony, už se to tu jednou řešilo a ve výsledku je opravdu lepší najít nějakou profesionálnější. Dobré šablony nejsou kódované...
A neber to tak, že když je dobrá, tak je placená. To není pravda. Je spousta jednoduchých i složitých free šablon, které nejsou placené a pokud je daný programátor rozumný, tak není ani kódovaná (a tich je opravdu hodně).
Přešel jsem na "twenty eleven" což je vysoce editované, doporučené a free téma, ale ten samý problém: needitovatelná patička.
V tomto případě tam je: "Používáme WordPress (v češtině)"
Tak tady už bych se i hádal...
Twenty Eleven je šablona přímo od tvůrců WP, takže teď spíše špatně hledáš... (doufám, že se nepletu, což by mě velmi překvapilo)
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Zdravím lidi,jsem v tomhle úplný nováček,ale něco sem splácal dohromady...
http://kmenrytirismrti.4fan.cz/index.html
Jde o to že v chromu a firefox se mi reklama jak jsem ji udělal zobrazuje normálne pod webem - viz obrázek:
http://clip2net.com/clip/m98902/thumb64 … -115kb.jpg
ale v IE 9 mi to udělá tudle obludnost
http://clip2net.com/clip/m98902/thumb64 … -121kb.jpg
Mno jak sem to udělal,hodil jsem to do patičky,která má daný rozměry a "odřádkoval" jsem to dolů (nic jiného mě nenapadlo) a na Chromu a Firefox to vypadá že to je podtím ale IE to tak nepobere
Budu vděčný za každou radu (hlavně když to vysvětlíte jak pro blbce sem v tom začátečník)
díky
Explorer to zobrazuje správne tak ako by to byť malo.
<div id="zapati">
<font color="white";>© Michal Masařík 2011
<p>(lachim14) </font>
<p> 
<p><b><font color="Blue">Reklamy:</font></b>
<div class="reklama_endora"<endora></div>
</div>
skús to tedy tú reklamu dať za to zápätie
<div id="zapati">
<font color="white";>© Michal Masařík 2011
<p>(lachim14) </font>
</div>
<p> 
<p><b><font color="Blue">Reklamy:</font></b>
<div class="reklama_endora"<endora></div>
navyše tie tágy P máš naozaj dosť blbo spárované ;o)
ono mi to pak hodí hned vedle obsahu,ale já bych to chtěl dát úpně pod web,což jde přes tu patičku,ted sem zkousel jde to i na Opeře správně , jen jak sem psal IE to nebere,nejde to nějak upravit aby to šlo jak to má i v IE? třeba nějaký příkaz aby to nebral IE tu patičku tak doslovně a nechal to tak jak jiné prohlížeče...
už sem to vyřešil,jsem neměl uzavřený </div> od těla a tak mi to pořád dotoho házelo,stačiloto uzavřít a hodit to jak si mi radil a už to jede
Stránky sú kontrolované námatkovo. Napríklad v prípade že užívateľ reklamu úmyselne maskuje tak je stránka zmazaná hneď bez možnosti návratu domény.
No já jen že hned potom, co jsem se zeptal mi byla smazaná doména i s DB a nedostal jsem ani upozornění - a reklama tam byla. Ptal jsem se tady jestli je to správně a bylo mě odpovězeno že ano.
V prípade nájdenia domény ktorá porušuje podmienky je zmazaná len doména, databáza sa nemaže. A ak máš na mysli doménu thulle.g6.cz ktorú som dnes kontroloval a ako pozerám tak chvíľku pred tým ako som sa dostal k tvojmu príspevku tak porušovala závažne podmienky podľa bodu 10a a maskovala reklamu úmyselne pomocou nasledujúceho tágu <div class="display:none"><endora></div> a preto bola zmazaná o čom bola odoslaná informácia na mail majiteľa konta v ktorom sa nachádzala - tj v tvojom.
V prípade nájdenia domény ktorá porušuje podmienky je zmazaná len doména, databáza sa nemaže. A ak máš na mysli doménu thulle.g6.cz ktorú som dnes kontroloval a ako pozerám tak chvíľku pred tým ako som sa dostal k tvojmu príspevku tak porušovala závažne podmienky podľa bodu 10a a maskovala reklamu úmyselne pomocou nasledujúceho tágu <div class="display:none"><endora></div> a preto bola zmazaná o čom bola odoslaná informácia na mail majiteľa konta v ktorom sa nachádzala - tj v tvojom.
Tzn. že mi tu někdo odpověděl špatně - reklama se zobrazovala v samostatné záložce v menu <reklama & sponzoring>, mám tomu rozumět tak, že musí být viditelná všude?
Reklama sa vkladá automaticky systémom, čiže pokiaľ pôvodnú reklamu zamaskujete a okopírujete ju do nejakej časti stránky neznamená že sa tam zobrazuje to čo sa má keďže sa vždy generujú iné odkazy. V podmienkach je napísané v bode 10a "Reklamní pata musí být umístěna viditelně na všech stránkách. Je zakázáno propagační patu jakkoliv maskovat či skrývat."
Zdravím, mám instalovanou Joomlu a nemůžu přijít na to jak změnit barvu linku v reklamě. A když už, tak to změním i ve článku a to nechci. Děkuji (nasimazlici.tode.cz)
děkuju, ale na toto jsem trochu lama... nešlo by to trošku detailněji prosím
děkuju, ale na toto jsem trochu lama... nešlo by to trošku detailněji prosím
viď prvý príspevok tohoto vlákna <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1116">viewtopic.php?f=23&t=1116</a><!-- l -->
Rover napsal:děkuju, ale na toto jsem trochu lama... nešlo by to trošku detailněji prosím
viď prvý príspevok tohoto vlákna <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1116">viewtopic.php?f=23&t=1116</a><!-- l -->
Ano tohle tam mám, ale neřeší to změnu barvy v odkazu, jen ostatní písmo. Jaký příkaz tam dodat aby se i toto změnilo, o to mi spíš jde? Děkuju
Zdravím,potřeboval bych poradit jak to udělat abych tu reklamu měl napsanou v jednom řádku a né takhle(http://clip2net.com/clip/m98902/thumb64 … ip-6kb.png) ve sloupci...
zkoušel jsem už spoustu věcí,ale zatím nic nepomohlo... :?