#1 2011-10-04 20:21:29

smycma
Endora uživatel

Re: Přepis textu v souborech

Zdravím

Když jsme před časem přešel na váš hosting tak se mi v souboru mnou vytvořené administrace pozměnily texty ve stylu takovém že místo veškerých znaků s diakritikou se objeví nesmysly ale ne čtverečky jako při zvolení špatné znakové sady ale totální kraviny a k tomu nedojde jen při otevření stránky ale přepíše se soubor samotný řepíšu to a udělá se to znovu nechápu co to má zanamenat v žádném jiném souboru se to nestává jen v tom kde je naprogramovaná administrace webu...

#2 2011-10-05 10:23:15

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Systém istotne nič nedopisuje, niekde v tom php kóde administrácie musí byť chyba ktorá to rozhadzuje. Samozrejme nenapísal si o aký súbor sa jedná takže sa na to nemám ako pozrieť.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2011-10-05 20:50:10

smycma
Endora uživatel

smycmaweb.funsite.cz/admin.php je to na heslo ale pokud máš přístup na ftp účty tak je to jedno... :-)

#4 2011-10-06 11:45:04

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Skús ten súbor upravovať v PSPade a ukladať ho v danom kódovaní, tj u teba windows-1250 keď som poškodený diakritický znak upravil cez webftp tak sa následne zobrazil OK.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#5 2011-10-11 18:17:52

smycma
Endora uživatel

Já PSPAD používám od doby co se pohybuju vtomhle oboru a nikdy jsem problém neměl když si otevřu soubory které mám v PC v jiném textovém editoru třeba v poznámkovém bloku tak jou v pohodě jakmile je ale nahraju na web tak to takhle blbne zajímavé je že to  je jen ten soubor ADMIN.php jak jsem říkal už předtím přes FTP klienta (Winscp) jsem si je otevřel na FTP tam už to bylo na prd tak jsem to opravil s tím že to je nějaká jednotázová chyba ale za nějakiu dobu to tam bylo zase tak já nevím zkusil jsme to celé uložit do nového souboru admin.php v PC bylo vše v pořádku ale po nahrání na FTP se to zase změnilo...

#6 2011-10-17 15:53:57

smycma
Endora uživatel

Tak jsem to znova celé opravil tak uvidime co se bude dít..

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK