Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
ano jsem to zase já,ten co vás furt otravuje prkotinama,ale bohužel si nevím rady,jsem nezkušený,tak mě prosím pochopte.
Potřeboval bych poradit..Po instalaci Redakčního Systému DZCP 1.5.4. na FTP webu a4-papirci.eu provádím jeho instalaci a chce to po mě nějaké údaje k MySQL,a já bohužel nevím jaké..
Chce to po mě tyto údaje:
» Adminaccount
Loginname: Nickname:
E-Mail: Passwort:
V překladu:
Přihlašovací jméno: Přezdívka:
E-Mail: Heslo:
A já nevím,co tam napsat..Ať tam napíšu cokoli,hodí mi to tento error..
MySQL-Query failed:
ErrorNo = 1064
Error = You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'awards' at line 1
Query = DROP TABLE IF EXISTS awards
Kdyby někdo věděl,co s tím,budu rád.
S pozdravem - Filip Manert
Vytvořenou databázi i s uživatelem mám pod jménem many68
Na Host se mě to ani neptá. Nějaké další nápady,co tam napsat?
Tu "tabulku" vytvořím v MySQL jak?
Můžeš jít na skype a přidat si mě prosím?
Tie tabuľky musí vytvoriť inštalácia daného CMS, sám ich vytvoriť nedokáže, teda dokážeš ale musel by si vedieť ako sa musia volať tie tabuľky, aké riadky v nich musia byť a aké typy riadkov potrebuješ a ich dĺžky. Takže by si mal prejsť inštaláciu odznova, prípadne si naštudovať stránku daného CMS ako vytvoriť obsah databázy.
Hází mi to furt tu chybu
MySQL-Query failed:
ErrorNo = 1064
Error = You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'awards' at line 1
Query = DROP TABLE IF EXISTS awards
Aha,tak jestli je toto pravda,tak to mam docela problém co?
Mohu se vás ještě zeptat,co je to "Prefix"?
» MySQL Zugangsdaten
Hinweis: Das Prefix kann optional angegeben werden. Es bietet die Möglichkeit das Script mehrmals auf einer
Datenbank zu installieren!
Host:localhost Datenbank:sql.endora.cz:3310 Prefix:Nevím
User:many68 Passwort:**********
Všechno ostatní bych měl mít vyplněné správně
prefix je identifikácia tabuliek ku niektorej stránke, napríklad máš v jednej databázy viac stránok, tak pre každú použiješ iný prefix aby si navzájom neprepisovali dáta, napríklad default u joomly je prefix jos a v tabuľkách v db je tabuľka pomenovaná napr jos_users jos_profil a podobne
Stránky 1