Nejste přihlášeni
Ahojky, chtěl jsem nainstalovat PHPBB, po 5ti hodinách mi došlo že to asi nepůjde. Phpbb zip jsou 4MB, ty na FTP s limitem 1.9MB nenahraju. Rozzipuju a jak blbec hodím do 4archivů, vypíše chybu a nic se nenahraje... Tohle je fakt děsný. Co mám dělat?
DĚKUJI.
nahraj celej ten zip pres total commander
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Nejde.
Tak to rozbal a nahraj celou složku pomocí nějakého klienta (třeba filezilla nebo total commander) na ftp, budou se zasílat jednotlivé soubory a s velikostí nebude problém akorát to rozbalené bude asi trvat trochu déle.
Robotická online hra zdarma: Bamgame.net
Takže u souboru mi to vypsalo error že to nejde nahrát a dneska error 530 Login .... WTF. :cry:
Jo fajn, akorát j*bat na to když si ani nemůžu změnit logo "FÓRUM-ZDARMA" a všude je víc reklam jak na endoře... FUUU
ICQ nemám, Skype máš?
only ICQ, ale lepšie je QIP
ja mám Digsby ktorý podporuje zároveň mať zapnuté Google (u mňa 2 schránky vrátane Google Talk), Windows Live, Yahoo, Facebook, AOL/AIM, Twitter, MySpace, ICQ (u mňa 2 kontá), LinkedIn, Jabber, POP, IMAP
chci do qipu google plus chat
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
chci do qipu google plus chat
taký chat existuje? sám mám profil na Google Plus ale nič tam také nevidím, jedine Google Talk a ten na Digsby je normálna vec ktorá sa dá zapnúť pre XY mail schránok ;o)
Destroyer napsal:chci do qipu google plus chat
taký chat existuje? sám mám profil na Google Plus ale nič tam také nevidím, jedine Google Talk a ten na Digsby je normálna vec ktorá sa dá zapnúť pre XY mail schránok ;o)
takýto ľudia by odsúhlasili so všetkým a ani nevedia čo
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
zas až tolik jsem google+ nezkoumal, na to že je to google talk chat jsem nepřišel
jediny odkaz ktery jsem viděl byl http://www.google.com/chat/video?hl=cs a to na google talk nevedlo, ale j mas pravdu tak muj fail, moc chci a málo se o to zajimam
Mohli byste mi pánové poradit? Mám skype. Teamviewer taky ale heslo pošlu jedině přes skype..
muzes screen toho TC jak to nahravas?
cele aplikace vč. toho "progress baru" pri transferovani
http://2i.cz/2i/i/4e8d76bd/93ef1f967bbb ... 9c4f.f.png
Nejde se mi ani přihlásit na FTP '-.-
Tak co mám poslat ještě za screen?
Prosím přihlašte se na Skype, přidal jsem si vás, mám avatara toho králíka a na konci jména LP
Tak co mám poslat ještě za screen?
Prosím přihlašte se na Skype, přidal jsem si vás, mám avatara toho králíka a na konci jména LP
ty vieš z toho screenu niečo vyčítať :?: :?:
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Hele, už to jede, tím myslím login, mohl byste se přihlásit na váš skype?, chtěl bych poradit přes Teamviewer, Myslím uživatele JF.
Děkuji.
problem uz mohl byt desetkrat vyreseny, kdybyste ten screen s chybou dal rovnou a hlavně funkční