Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den.
Mohl bych poprosit o změnu nicku na Pavlus89? Pokud to nepůjde, tak tento účet i s příspěvky smažte. Děkuji.
PS: Asi je to ve špatné sekci, tak pak to klidně můžete smazat. Děkuji
zmena nicku neni v phpbb problem, ani nastaveni,aby si to mohli uzivatele udelat sami
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Prosím. Šla by ta změna nicku? Nebo ho smažte! Děkuji.
JJ já vim, ale bud bych ho chtěl změnil a nebo smazat vč. postů a založim si nový
Rád bych tu začal pomáhat, ale né pod tímto nickem, který nikdy a nikde nepoužívám!
ja myslim že pokud je to klasicky uživatel a ten učet se nevytvoril pri zakladani učtu endory tak by se mu dal změnit bez problemu ne?
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
ja myslim že pokud je to klasicky uživatel a ten učet se nevytvoril pri zakladani učtu endory tak by se mu dal změnit bez problemu ne?
myslím že áno, ale u niektorých vláken by sa mu zobrazoval ešte starý nick... samozrejme k tomuto sa musí vyjadriť admin, lebo len on má k tomu prístup to meniť
podle me u vsech bude novy protoze phpbb si uklada ID uzivatele u prispevků, topiců apod. a ne jeho nazev takze by se mu to mělo změnit plošně, ale pokud víš něco co já ne tak sem s tím at se něco přiučím
podle me u vsech bude novy protoze phpbb si uklada ID uzivatele u prispevků, topiců apod. a ne jeho nazev takze by se mu to mělo změnit plošně, ale pokud víš něco co já ne tak sem s tím at se něco přiučím
mne jedného času admin zmenil nick z fackovec na JF a prehľade vláken sa ešte dlho zobrazovalo že posledný príspevok pridal fackovec i keď nick už bol zmenený na JF, ak už niekto do vlákna pridal ďalší príspevok alebo ja sám tak už to v tom vlákne bolo ok. Samozrejme v čítaní vlákna v pravej časti príspevku bol nový nick. Jednalo sa teda len o prehlad tém a vláken kde v stĺpci poslední příspěvek bol starý nick ;o)
toto je myslim otazka pouze cache a pokud se promaže mělo by to zobrazovat spravny nick¨
u obou for mam cache vyplou a změny se okamžitě projeví
Stránky 1