Nejste přihlášeni
Stránky 1
Jsem velmi rozčílen. Měl jsem zaregistrovanou jednu doménu. Vývoj byl v plném proudu a jednou se chci přihlásit přes FTP (WinSCP) a nejde to. Jdu tedy do Webadminu a chci se přihlásit, abych zjistil, co se to tu děje. Zadávám uživatelské jméno a heslo, ale píše to: Chybné uživatelské jméno nebo heslo. Zkusil jsem to několikrát znova, splést jsem se nemohl, ale nemůžu se přihlásit. Napsal jsem tedy o pomoc a přišlo mi, že když stránky nemají víc jak měsíc přístup, budou smazány, a že mám zkontrolovat mailovou schránku, jestli v ní nebylo upozornění před smazáním. To tam nebylo. Žádám vydání zálohy stránky, okamžité zprovoznění mého účtu a písemnou omluvu na email honzik.silha@gmail.com.
A trestni oznameni na nás (adminy, support) by si podat nechtěl (třeba za to že tu poskytujeme služby zdarma) ?
Vývoj má probíhat u tebe na počítači. A pokud by byl v plném proudu tak stránka určitě nebude smazána kvůli neaktivitě...
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Tu fakt nikto nečíta podmienky, bod 4 hovorí: Souhlasíte že Endora.cz může kdykoliv a bez udání důvodů dočasně nebo úplně pozastavit váš účet na Endora.cz - takže ak chceš zálohu nájdi si ju vo vlastnom PC s kade si stránku na FTP kopíroval. Ďalej bod 11 Webová prezentace bude automaticky smazána pokud nebude mít déle jak měsíc žádný přístup. a nakoniec bod 2 Za jakýkoliv obsah nahraný na vaše webové stránky zodpovídá odesilatel daného obsahu. Endora.cz neručí za kvalitu či oprávněnost jakéhokoliv obsahu. Endora.cz nezodpovídá za ztracený, poškozený či smazaný obsah. - najme podčiarknutá časť sa týka tvojho problému.
Hele-vývoj byl v plném proudu, jak už jsem řekl, a nemůžu za to, že na mojí webovku nikdo nešel. To pravidlo je naprosto debilní. Kdybyste někde udělali reklamu a nikdo by tam jít nechtěl, to bych chápal, ale tohle je ÚPLNÁ BLBOST!!! Navíc nechápu, jak si můžete dovolit smazat stránku BEZ UPOZORNĚNÍ!!! Už Vás nenechám vydělávat za podmínek, které Vás NAPROSTO ZBAVUJÍ VEŠKERÉ ZODPOVĚDNOSTI!!! Najdu si JINÝ HOSTING!!!
pozdravujte ...
Ohledne zaloh tu staci pohledat. Ohledne pisemne omluvy to muzete zkusit tez ale nic tak blazniveho tu asi nenajdete ...
to mi pripomnelo ze si budu stezovat na imgur že mi smazal obrazek ktery jsem sem chtel dát, 6mesiců co to je :evil:
As long as images are getting at least 1 view every 6 months, they will stick around forever. After that, your image may be removed to create more space for newer images.
:arrow: to samy
ale ted vazne: souhlas s moderatory - vyvoj ma probihat na localu, neni tezky si stahnout xampp a pokud tvuj pc neni vykonej jak dnesni mobily tak je to i rychlejsi krome jistějšího
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Hele-vývoj byl v plném proudu, jak už jsem řekl, a nemůžu za to, že na mojí webovku nikdo nešel. To pravidlo je naprosto debilní. Kdybyste někde udělali reklamu a nikdo by tam jít nechtěl, to bych chápal, ale tohle je ÚPLNÁ BLBOST!!! Navíc nechápu, jak si můžete dovolit smazat stránku BEZ UPOZORNĚNÍ!!! Už Vás nenechám vydělávat za podmínek, které Vás NAPROSTO ZBAVUJÍ VEŠKERÉ ZODPOVĚDNOSTI!!! Najdu si JINÝ HOSTING!!!
daj vedieť ak nájdeš freehosting kde získaš všetko zadarmo a to len za pár podmienok ktoré treba dodržať s tak veľkou diskovou kapacitou a kde bude podpora rozumieť tvojmu jazyku, tj nič zahraničné, proste freehosting v ČR alebo SK a kde ti budú garantovať zálohy a nebudú ti môcť zmazať dáta bez udania dôvodu a to všetko zadarmo taký proste nenájdeš, tebe by sa oplatilo investovať do webhostingu, odporúčam nejaký od 300Kč mesačne bez DPH
nebo at si koupi server a da si ho domů a pripoji ke kabelu/ optice
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
nebo at si koupi server a da si ho domů a pripoji ke kabelu/ optice
po tomto by istotne pochopil že prevádzkovať freehosting nieje len tak jednoduché ako sa môže niekomu zdať ;o)
Znám i hostingy s pamětí 10GB zdarma....
Znám i hostingy s pamětí 10GB zdarma...
no a???
takové hostingy mají dostupnost pod 98%, nemají technickou podporu atp...
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
na tady mas http://x10hosting.com a at uz si pryc
Stránky 1