Nejste přihlášeni
Vzhledem k rychle vzrustajicimu poctu uzivatelu naseho freehostingu hledame hledame dalsi moderatory tohoto fora.
Nekteri uzivatele se jiz zde na foru profiluji jako uzitecni pomocnici a proto hlavne pro ne je nasledujici nabidka:
Pokud vas oblast webhostingu, html, programovani nebo problematika redakcnich systemu zajima a radi pomahate pri reseni ruznych problemu nabizime vam moznost spoluprace.
Vasim ukolem bude prubezne odpovidat na dotazy uzivatelu na foru a pripadne casem i moderace fora. Dalsi moznosti je psani navodu a postupu na reseni problemu, ktere se na foru casto objevuji. Vsem co splni nasledujici podminky a budou mit zajem nabizime 3 mesice Plus programu pro libovolnou domenu zdarma. V prubehu tohoto testovaciho obdobi bude spoluprace prehodnocena a pripadne prodlouzena. Nasledne bude rozsirena (vice Plus programu, financni odmena) nebo ukoncena.
Podminky pro navazani spoluprace:
- ochota pomahat uzivatelum na foru
- SLUSNE vyjadrovani
- pokrocile znalosti aspon v jedne z problematik
- min. 20 konstruktivnich odpovedi na cizi prispevky zde na foru
Vyhrazujeme si jakehokoliv zajemce odmitnout. Prodlouzeni (rozsireni) spoluprace bude ciste na Adminovi a neni narokovatelne.
Pripadni zajemci prosim piste do PM.
Ako pozerám tvoju históriu príspevkov tak sa moderátorom stať nemôžeš, prv musíš radiť ostatným a dávať dobré rady a potom ak sa osvedčíš tak sa budeš ním môcť stať a doménu si musíš zakúpiť sám, nič zadarmo z neba nepadá, pre všetko treba niečo urobiť
Dobrý den,
Chtěl bych vypomoct s fórem. Zabývám se správou a jednoduchou úpravou RS WordPress (na 5 zde hostovaných doménách běží) dále SEO optimalizaci pro Google, a řešení problémů ohledně HTML/PHP kódu. Jelikož studuji Informační technologii, stále se přiučuji ve tvorbě WWW a CSS. Dále se mimo jiné zabývám reklamou a propagací na internetu viz kolonka zaměstnání (url). Slušné vystupování mám, v praxi se scházím se zákazníky osobně, bez problémů komunikuji, když nevím nebojím se zeptat. Pokud by jste mě schválili, rád bych se staral o topic:
O RS - WordPress
O Endora - Návody a postupy
Děkuji za odpověď Havelka
posli na <!-- e --><a href="mailto:sysadmin@endora.cz">sysadmin@endora.cz</a><!-- e --> nejaky mail na tebe
Dobrý den,
řídím se heslem, když můžu, pomůžu 8-) Když zde vidím někoho v nesnázích, snažím se pomoci.
Mám u vás 4 domény, spokojenost maximální.
Co se týče zkušeností, dělám v PHP (nyní se snažím přejít na OOP PHP), HTML + CSS, popř. JS. Také redakční systémy jako php-fusion a okrajově joomla.
Předem díky za odpověď,
s pozdravem,
Adam Janiš
Napsat na <!-- e --><a href="mailto:sysadmin@endora.cz">sysadmin@endora.cz</a><!-- e --> pls
tiež by som sa rád pripojil
mám myslím dosť príspevkov a keď viem tak niekomu aj poradím
ak by ste mali záujem rád by som sa pripojil
PROSIM POMOCTE MI JA STIM NEUMIM A POTREBUJU STRANKY PRO MUJ KLAN
1. špatna sekce
2. špatné téma
3. špatně položený dotaz
4. nemusíš o sobě rozhlašovat že si lama po celem fore endory - vyjadřuj se konkretne podle nepsanych pravidel všech fór - tohle je přímo ukázkově hloupý příspěvek
prestan se chovat jako malé dítě
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Este je miesto ??
Ja by som tiez mal zaujem ...
----------PC Expert---------
+ Digital World Only ... +
--------------------------------
Overenie ci je stranka bezpecna alebo nie : http://site.cekuj.net/
Napsat na <!-- e --><a href="mailto:sysadmin@endora.cz">sysadmin@endora.cz</a><!-- e --> - jak bylo napsano vyse ...
Měl bych zájem, sice ještě nemám 20 přispěvku ale chodím tu teprve pár dní.
S PHP-Fusion pracuji už několik let a umím také něco v HTML/PHP/CSS.
Jsem aktivní, jsem tu několikrát denně.
http://www.FotbalSvet.eu Fotbal Svět
Rád bych také pomáhal. Vím nemám ještě 20 příspěvků, ale kdykoli můžu odpovědět a vím jak odpovědět tak odpovím. Orientuji se ve wordpressu,sunlight,umím něco z css,html a php(php jen základ).
Přeji příjemný den
EDIT: 20 příspěvků které by byly odpovědi
napíš na uvedený mail
dobry den ... poslal som na sysadmin email ale us mesiac a nic .. ziadna odpoved ... nemohli by ste sa k tomu vyjadrit tu na fore ? Diki moc.
dobry den ... poslal som na sysadmin email ale us mesiac a nic .. ziadna odpoved ... nemohli by ste sa k tomu vyjadrit tu na fore ? Diki moc.
ak si písal tak admin o tebe vie a preveruje si tvoje príspevky. Ak uzná za vhodné že odpovedáš dobre a k téme a vieš poradiť tak sa ti istotne ozve. Ako pozerám tvoje príspevky tak sa skôr pýtaš ako radíš.
Rád se taky připojim mohl bych ses strarat o forum Joomly s jommlou to umim dcela hodne ale take používam WordPreess ale s joomlou to umim m vice.Moje heslo je Kdo chce pomoct tomu pomůžu.
Rád se taky připojim mohl bych ses strarat o forum Joomly s jommlou to umim dcela hodne ale take používam WordPreess ale s joomlou to umim m vice.Moje heslo je Kdo chce pomoct tomu pomůžu.
momentálne máš napísané 2 príspevky na tomto fóre, takže uvidíme čo bude do budúcna ako budeš reagovať ako pomáhať, aké budú tvoje odpovede a podobne ;o) tak sa prejav
davidg napsal:dobry den ... poslal som na sysadmin email ale us mesiac a nic .. ziadna odpoved ... nemohli by ste sa k tomu vyjadrit tu na fore ? Diki moc.
ak si písal tak admin o tebe vie a preveruje si tvoje príspevky. Ak uzná za vhodné že odpovedáš dobre a k téme a vieš poradiť tak sa ti istotne ozve. Ako pozerám tvoje príspevky tak sa skôr pýtaš ako radíš.
Mne nieje problem radit .. Ale aspon odpoved som od admina mohol dostat ...
Ale okej ako uzna admin za vhodne
Istotne si admin prečítal mail, ale keďže máš málo príspevkov s radami ostatným tak neodpovedal, čaká kedy sa prejavíš. Ber do úvahy i to že je pracovne dosť vyťažený a keby má na každý mail odpovedať by stratil dosť času ktorý musí venovať dôležitejším veciam ;o) istotne sa ozve ak naplníš jeho očakávania.