Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
po opětovném nahrání mých stránek http://www.e-zlatnictvi.g6.cz se mi na hlavní stránce webu zobrazuje tento text:
Warning: session_save_path(): open_basedir restriction in effect. File(/home/users/andilek/e-zlatnictvi.g6.cz/web/includes/work/) is not within the allowed path(s): (/home/users/mili199/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/mili199/e-zlatnictvi.g6.cz/web/includes/functions/sessions.php on line 169
Nejde se mi ani přihlásit na admina. Používám OSCOMMERCE. Po zadání http://www.e-zlatnictvi.g6.cz/admin mimísto přihlášení vyběhne následující:
MagnetickĂ˝ hlavolam NeoCube|ModernĂ zdravotnĂ matrace, kterĂ© pomáhajĂ od bolesti - matrace UNAR|OblĂ©káme se stylovÄ› - obleÄŤenĂ a hip hop obleÄŤenĂ|Nábytek, Ĺľidle a nábytkovĂ© doplĹky na lino.cz
Warning: session_save_path(): open_basedir restriction in effect. File(/home/users/andilek/e-zlatnictvi.g6.cz/web/includes/work/) is not within the allowed path(s): (/home/users/mili199/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/mili199/e-zlatnictvi.g6.cz/web/admin/includes/functions/sessions.php on line 165 Warning: require(): open_basedir restriction in effect. File(/home/users/andilek/e-zlatnictvi.g6.cz/web/includes/classes/action_recorder.php) is not within the allowed path(s): (/home/users/mili199/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/mili199/e-zlatnictvi.g6.cz/web/admin/includes/classes/action_recorder.php on line 13 Warning: require(/home/users/andilek/e-zlatnictvi.g6.cz/web/includes/classes/action_recorder.php): failed to open stream: Operation not permitted in /home/users/mili199/e-zlatnictvi.g6.cz/web/admin/includes/classes/action_recorder.php on line 13 Fatal error: require(): Failed opening required '/home/users/andilek/e-zlatnictvi.g6.cz/web/includes/classes/action_recorder.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/mili199/e-zlatnictvi.g6.cz/web/admin/includes/classes/action_recorder.php on line 13
Prosím, poradíte mi, co udělat, aby šlo přihlásit? Děkuji
M. Kotápišová
Predpokladam ze ste presunul obsah z jedne domeny na druhou?
Ano. Zakládala se nová doména, protože původní byla smazána. Doména na stejnou adresu a některý Váš kolega mi pak na novou doménu dával obsah.
nekde v konfiguraci aplikace sou puvodni cesty - ty je potreba prepsat na nove
Jej. To mám přepsat já??? Tak to asi počkám, až se mi chlap vrátí ze školení :-D Nebo na jaké cesty to mám přepsat?
:ugeek:
Já se ale vůbec nemůžu dostat na stránky zlatnictví. Dostanu se jen sem na Endoru.
Tak koukám do aplikací... Jak zjistím, co jsem tam měla nastavené. Používám OSCOMMERCE.
upravil sem vam to . zkuste to ted
Super. Ale stále mi tam zůstává tato lišta:
Warning: session_save_path(): open_basedir restriction in effect. File(/home/users/andilek/e-zlatnictvi.g6.cz/web/includes/work/) is not within the allowed path(s): (/home/users/mili199/:/var/php/:/usr/share/pear/) in /home/users/mili199/e-zlatnictvi.g6.cz/web/includes/functions/sessions.php on line 169
zkuste se podivat jestli to neni nekde v administraci aplikace . v konfigu na ftp to neni
Dobře. Já to přenechám na chlapa až se vrátí ze školení. Zas tak hluboce do toho nevidím :-) Děkuji za pomoc. Hezký den M.K.
Stránky 1