Nejste přihlášeni
Nejde mi udělat v databázi view. server mi hlásí: CREATE VIEW command denied to user
A nedalo by se mi právo na create view pridat?
Je to mozne jen u Plus programu
je neděle, nevím co chceš
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
30Mb síce stačí ale tým nieje databáza ochránená pred vymazaním ak do nej nebude žiadny prístup viac ako mesiac. Novú databázu nemôžeš vytvoriť cez phpmyadmin, databázu je možné vytvoriť len cez webadmin v časti databázy.
Pokud chcete povolit CREATE VIEW tak musite napsat pro jakeho uzivatele do db a o jakou se jedna db
nastaveno
Zdravím, také prosím o povolení viewů a tvoření funkcí v databázi Activity pro uživatele flidr a johnny,
Diky
Edit: a také triggery, díky
Zdravím, také prosím o povolení viewů a tvoření funkcí v databázi Activity pro uživatele flidr a johnny,
DikyEdit: a také triggery, díky
takže konto johnny a databáza flidr alebo užívateľ flidr a databáza johnny? alebo nejak inak?
Admin potrebuje vedieť presný názov užívateľa do databázy a presný názov databázy. Čiže daný užívateľ musí byť vytvorený a musí mať nastavený prístup do danej databáze.
Navyše vo vašom konte existujú len užívatelia flidr a johnny ale žiadna databáza, takže musíte ešte uviesť aj názvy databáz ku ktorým to chcete povoliť.
Jak u blbejch
Účet: Johnny
Databáze: activity
Uživatelé: flidr, johnny
Povolit: Triggery, viewy, funkce
Všichni do databáze mají přístup a již jsou vytvořeni dlouho.
Snad dík.
Stacilo to takhle napsat rovnou. Aktivovano
Dobrý den,
prosím o povolení funkce CREATE VIEW v MySQL.
Databáze: lukaskabon
DB uživatel: lukask
PS: PLUS program je aktivní
nastaveno
Dobrý den,
prosím o to samé ( o povolení funkce CREATE VIEW )
u databáze idylashop vázanou na http://www.idylaboskovice.cz - program plus je aktivní
DB uživatel: idyla
děkuji
viz ticket system
prosim muzete popsat jaky ticket system mae na mysli ? na celem webu o nem neni ani zminka
jinak prosim a aktivaci u
Username: havelka
Název databáze:havel1322309124
Uživatelské jméno databáze:havel1322309124
Doména:ze-zivota.cz