Nejste přihlášeni
Stránky 1
Vážená Endoro,
je mi velmi líto, že to musím napsat, ale musím.
Je myslím na čase se trochu zamyslet nad formou reklamních e-mailů zasílaných na základě registrace.
Nedávno (konkrétně 17.8. 2011) jsem totiž obdržel takovýto e-mail:
Předmět: sorry za zpozdeni
Obsah:
Ahoj,
posílám slíbený odkaz, kde mi našli toho řemeslníka. http://rekonstrukce-koupelny.poptavka.cz,
měj se, Ondra
Mohl bych v nastavení posílání e-mailů zakázat, ale osobně mi ty reklamní e-maily až tak moc nevadí, protože nejsou rozesílány obzvláště často.
Ale forma obsahu mi docela vadí a myslím, že by to opravdu chtělo s tímto něco udělat. A já jsem ochoten a připraven s tím pomoci, pomoci s změnou formy obsahu.
Maily sú v tvare v akom si ich vyžiadal zákazník takže pokiaľ sa to on nerozhodne zmeniť tak to bude ako to je. V prípade že niekto nechce maile dostávať je možné dole kliknúť na odkaz. Maile chodia preto lebo každý registrovaný súhlasil s podmienkami a tam to je stanovené že prevádzkovateľ jedenkrát mesačne zašle reklamné sdelenie ;o)
Maily sú v tvare v akom si ich vyžiadal zákazník takže pokiaľ sa to on nerozhodne zmeniť tak to bude ako to je. V prípade že niekto nechce maile dostávať je možné dole kliknúť na odkaz. Maile chodia preto lebo každý registrovaný súhlasil s podmienkami a tam to je stanovené že prevádzkovateľ jedenkrát mesačne zašle reklamné sdelenie ;o)
Jednou měsíčně? Mě přišel 2x za den...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Emaily se posilaj max 1x mesicne.
Forma emailu se mi tez nezda, ale nic s tim nenadelam . Tj nezazdim kuli tomu jeden z mala prijmu freehostingu
Pokud vam email prisel 2x tak mate asi 2 ucty ? Samozrejme se mohlo i neco pokazit ...
Pokud Vam kazdopadne emaily vadi tak vam nic nebrani se odhlasit.
Stránky 1