Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
čau lidi. Máme web už dlouhou dobu ale včera v 23:18 se něco stalo. Zničeho nic přestal fungovat web. Viz přikládám odkaz. http://blackstreet.g6.cz/news.php nevím proč to nefunguje. Potřeboval bych poradit, jestli se dá nějak získat zpět, jelikož je ten web hodně rozjetý. Díky za odpovědi Drakon211
PS: popřípadě pokud se dá přes zálohu webu třeba kdyby se načetla z 11.8. jestli by to nešlo
při načtení ti vyskočí tahe hláška
Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'zakaznik'@'srv21.endora.cz' (using password: NO)
Ta ti říká že se nepodařilo připojit do databáze. koukni do souboru config.php jestli máš správný údaje pro přístup do databáze
a jaké by měli být správné? je tam tohle
https://webadmin.endora.cz/db - zde najdeš seznam databází, hned pod nima jsou uživatele do databáze, skontroluj názvy a hesla, pokud vše sedí tak se podívej jesti má uživatel MySQL povolení k přístupu do tvý databáze
a kde zjistím ty hesla?
dělám v tomto poprvé teprve se v tom učím ale pomáhám těm lidem taky si s tím moc neví rady
aha už asi chápu :D
Pokud ti souhlasí jméno databáze i uživatel do databáze tak na té adrese jak jsem ti poslal dej u databáze s tímhle názvem "fusion260611487" změnit heslo, ulož si nový heslo a pak ho vepiš do souboru config.php místo tohohle- 1d52d47e035cbf1aa90a875b42dde201
aha už asi chápu :D
pokud ti to nebude fungovat bude problém jinde než v propojení PHP fusion s databází a budeš muset počkat na admina, nejlépe mu ještě pošli PM aby si toho všiml
v pohodě někdo to asi hacknul nebo někdo kdo tam zná heslo se s tím hrál. Super kámo díky moc za radu. Jsem ti vděčný Vůbec jsem nevěděl co s tím alespoň jsem zase o něco málo chytřejší
v pohodě někdo to asi hacknul nebo někdo kdo tam zná heslo se s tím hrál. Super kámo díky moc za radu. Jsem ti vděčný Vůbec jsem nevěděl co s tím alespoň jsem zase o něco málo chytřejší
Není zač
Stránky 1
Téma uzavřeno