Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
koupil jsem si doménu 2. řádu od domena.cz přišlo mi že doména byla aktivována ale když ji zadám při vytváření prostoru pro web a vytvořím ho, tak mi to po kliknutí na ni napíše "Doména restauracesilvie.cz byla zaregistrována jedním z našich zákazníků a zatím nebyla uvedena do provozu." Tak nevím jestli ještě není doména uplně aktivní nebo dělám někde chybu. Díky moc za rady.
Stačí čítať <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1321">viewtopic.php?f=23&t=1321</a><!-- l --> časť registrátora Ignum.cz
Díky, celkem to pomohlo ale stejně se problém nevyřešil poád to hází tu samou hlášku.
Jak dlouho přesměrování domény trvá?
Od chvíle kdy potvrdíte změnu DNS by to nemělo trvat déle než 24 hodin. V tuto dobu se budou vaše webové stránky zobrazovat střídavě z původního umístění (pokud je) a z Endora.cz.
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Zmena DNS síce u domény prebehne behom pár minút. Ďalej nasleduje zmena na hlavné DNS kde to môže trvať cca 2-12 hodín a posledná vec je ako často tvoj poskytovateľ internetu si tieto záznamy obnovuje, tj 2-48 hodín a až potom sa tvoj počítač dozvie nové smerovanie. Osobne používam OPENDNS pre moje pripojenie, takže to tú poslednú časť preskočí a zmena sa niekedy prejaví do pár hodín
Takže už zbývá jen čekat díky pak se ozvu jak to dopadlo.
Vidím že si návod ktorý som ti sem napísal ani nečítal a odflákol si ho. Ak by si si ho prečítal nenastavil by si dns nasledovne: srv1.endora.cz a srv5.endora.cz čož je maximálna blbosť a takto ti doména fungovať nikdy nebude.
Já sem ho četl ale pro mě jako začátečníka byl tak z půlky nepochopitelný
No když do řádku Adresa nameserveru 1 dám ns.endora.cz a řádku Adresa nameserveru 2 dám ns.endoraland.com tak mi to při uložení napíše "Nedovolený název DNS serveru! (DNS má většinou formát: ns.vase_domena.cz)"
Tak mi pošli prihlasovacie údaje na mail <!-- e --><a href="mailto:jan.fackovec@endora.cz">jan.fackovec@endora.cz</a><!-- e --> a urobím to za teba
přihlašovací udaje odeslány...
Díky moc už to chodí
Ahoj, zakoupil jsem si doménu u Czechia.com. Mám problém s nastavením dns nv adminstraci endory. Tlačítko DNS není aktivní.
Nevíte někdo, co s tím?
Děkuji za rady.
Petr
mladeznik.cz zakoupenou u czechia.com
a použil jsem nasměrování
NSSID:ENDORA
Ono to prevažne trvá 2-48 hodín kým sa zmena prejaví po celom svete. Ako pozerám tak zmena bola vykonaná 2,5 hodiny dozadu, takže ešte zostáva čakať kým i servery endora.cz zistia že doména už je nasmerovaná správne. Samozrejme ako pozerám tak doménu ani nemáte vo webadmine pridanú.
jo, takhle, tady je chyba, jak si ji přidám prosím ve webadminu prosím?
Děkuji za pomoc
Ak máš konto tak sa prihlás na stránke webadmin.endora.cz a ak nemáš tak sa zaregistruj na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.endora.cz">www.endora.cz</a><!-- w -->
jejda, koukám furt do administrace a nevidím velké žluté tlačítko! Hledal jsem něco malýho.
Děkuji moc za rady. Zaregistrovaný tu jsem už déle.
Stránky 1