Nejste přihlášeni
Stránky 1
Nešlo by v novinkách na pravé straně titulky Endory zveřejňovat, že byl proveden uprgate na novou verzi PHP,MySQL,Jomlu, Werodpress,Fussio, aby to nemusel uživatel někdy dost složitě dohledávat?
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
pokud vím tak se to tam normálně už zveřejnuje co se tak divam
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Pouze 14.dubna je hláška o aktualizaci PHP a MySQL.
Ale určitě mezi tímto datem a dneškem, už bylo toho aktualizováno víc. Třeaba u phomyadmnu už vyšly tuším dvě verze.
Admin teď asi napíše, že se neaktualizuje hned, jakmile vyjde nová verze, ale že se čeká, zda se neobjeví nějaká závažnější chybka, aby se za 2 dny nemuselo všech tuším 7 serverů aktualizovat znovu
A taky je tu problém ve webových projektech, které nemusí být naprogramovány zrovna nejkorektněji a při nové verzi PHP, by nemuseli fungovat správně a na admina Endory by se snesla vlna nelítostné kritiky.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
ti kdo maji aplikace zavisle na jedne verzi php určitě nebudou na endoře ale na jinem placenem hostingu např. websupport aj.
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Já jsem nemyslel, že jsou naprogramovány UMYSLNĚ pro jednu konkrétní verzi, ale spíš problém je v neznalosti programátora.
Osobne si myslím že čo sa programuje v poslednom roku a pól sa robí všetko na PHP 5.3.x, samozrejme kdo chce používať nejakú verziu staršiu ako moje topánky tak v tom prípade sa musí obhliadnuť po niečom inom kde ešte bežia na tej chybnejšej a viac napadnutejšej php verzií. A ako spomenul Destroyer tak websupport má tú možnosť si prepínať medzi php verziami 4.4, 5.2 a 5.3. Sám mám u nich niekoľko desiatok webstránok ktoré by freehosting nezvládol ukočíkať, tj nad 2000 unikátnych návštevníkov za deň
Aktualizace se vetsinou pisou do novinek ve webadminu
Stránky 1