#1 2011-07-29 12:20:08

Destroyer
Endora rádce
Web

Re: problém s prihlásením cez ftp

zuzka napsal:

taktiež by bolo vhodné sa pri texte o automatickej inštalácií drupalu zmieniť, že učívateľské meno nebude to, čo mám pre endoru, ale "admin".. kým som nato prišiel padlo ďalších 20 minút..

Drupal
CMS ve kterém jdou snadno realizovat i větší projekty. Na první pohled složitější struktura administrace vše vyváží možnostmi úprav a rozšíření. Další informace můžete nalézt na oficiálních stránkách, nebo například na české wiki. Uživatel do administrace je admin a heslo vaše hlavní do této administrace. Instalována verze 6.20.

Administraci následně najdete na adrese: ....

ty vážně slepý jak patrona, je to tam tučně

#2 2011-07-29 12:21:49

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Z akej IP sa pripájaš? http://www.mojeip.cz  :?:  možné je že napatrí k štátu CZ alebo SK. Mne tvoje FTP korektne funguje.

Ohľadne tých tlačítok nieje ťažké pochopiť rozdiel medzi Uložiť a Odoslať, tj každé má iný význam, tlačítko Uložiť uloží príspevok pre ďalšiu editáciu, napr ak potrebujem súrne odísť a príspevok som nedokončil a tlačítko Odoslať ho odošle do fóra aby príspevok videli ostatný - čiže je už kompletný aby ho mohli vidieť ostatný.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

#3 2011-07-29 12:26:45

Destroyer
Endora rádce
Web

JF napsal:

Z akej IP sa pripájaš? http://www.mojeip.cz  :?:  možné je že napatrí k štátu CZ alebo SK. Mne tvoje FTP korektne funguje.

vy byste fakt potrebovali na ten server dodat nějaky hezky log ktery by logoval vsechny uspesny i neuspesny prihlaseni do administrace a ftp samozrejme s nějakymi filtry at to nemusite z lidi tahat smile

#4 2011-07-29 12:39:28

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Nemuseli by sme to ťahať keby každý vie s kade sa pripája, už tu boli taký čo boli na dovolenke pri mori a čudovali sa že im to nejde  smile

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK