Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den
Mám zaregistrovanou doménu shopfashion.cz u Stable.cz a před dvěma dny jsem žádal o přesměrování na Endoru. To ihned proběhlo a nové záznamy jsou nastaveny (http://www.nic.cz/whois/?d=shopfashion.cz). Přesměrování proběhlo před dvěma dny, přesněji před 46 hodinami. Přesto se stále zobrazuje stránka, že doména je registrovaná na Stable.cz a nezobrazuje se web.
Nemusí se nastavovat ještě něco dalšího?
Díky...
Díky :-)
Stále nechodí... :-(
Chyba bude asi na nějakém jiném přijímači.
Už to jde, dík. Ale fakt to nešlo... :-)
Ahoj, mám úplně stejný problém na doméně fanum-metalli.cz, díky za pomoc!:)
kara napsal:Ahoj, mám úplně stejný problém na doméně fanum-metalli.cz, díky za pomoc!:)
opravené
MOC děkuji, a teď asi nějakou dobu počkat, páč je to stále stejné?! Zobrazuje se jen kde je doména zaregistrována.
Web už funguje, běží na něm WordPress s šablonou Twenty Eleven 1.2 od the WordPress team... => http://www.tipypropc.cz/jak-vycistit-cache-prohlizece/
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Dobrý den,
přidávám se k ostatním, mám stejný problém. Vytvořila jsem si doménu zvizmberskehopanstvi.cz na kvapem.cz, dnes jsem si registrovala hosting plus na endoře, byla jsem to zaplatit, přesměrovala jsem doménu, ale když zadám adresu webu, stále se mi ukazuje stránka na kvapem.cz, že doména je registrována u nich. Přitom jsem již přes ftp na web nahrála funkční joomlu. Nevím kde jsem udělala chybičku a jelikož v budoucnu nejspíš tento postup registrace budu opakovat, ráda bych věděla, kde tu chybu dělám.
Předem děkuji za odpověď.
Tak ještě poupravím informace, už mi to totiž jde, ale napůl. Nevím, zda s tím někde někdo něco dělá, ale chvilku mi to vždycky jde a chvíli zase ne a jak jsem zjistila, tak v každém prohlížeči se mi ukazuje něco úplně jiného (a ne jen mě)
Už se mi podařilo nainstalovat joomlu a chvilku si v ní tvořit, také jsem nahrála šablonu, vše se mi parádně zobrazovalo a najednou všechno přestalo jít a na adrese mám jen bílou stránku s textem :shock:
Stránky 1