Nejste přihlášeni
Stránky 1
Hi!
Mám takový problém neproblém. Na web mi začalo chodit hodně požadavků na registraci (cca 2 za den) a to zřejmě od jednoho člověka potažmo robota. Bohužel má pokaždé jiný email (polácký) a nevím jak přesně zjistit jeho IP (beztak předpokládám, že se bude měnit) _ Co se s tím dá nejlépe dělat? Registrace na web nepřináší žádné plus, ale zase nerad bych to vypínal úplně... Nebo to mám ignorovat? Místem v DB zase nemůžu plácat jak se mi zachce, jestli mi rozumíte...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Jo to mě nenapadlo testovat ho, ještě zkusím zákaz přístupu na web z PL domén...
Endora plugin!
Zakázal jsem registraci na pár dní a když jsem ji povolil tak je klid... Asi vytrvalec. Nechápu to. Alespoň nemusím používat Captchu...
Endora plugin!
Zkus ještě aktivovat plugin akismet. Omezuje spamy v komentářích. Za poslední týden zachytil 23 spam komentářů.
www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem
Zkus ještě aktivovat plugin akismet. Omezuje spamy v komentářích. Za poslední týden zachytil 23 spam komentářů.
Akismet samosebou znám a používám od samého začátku mého WordPress působení... Díky za snahu, ale jak sám píšeš, tak Akismet omezuje spamy v komentářích. Já jsem však řešil (v době kdy toto vlákno bylo aktuální) problém s přílišnou nesmyslnou registrací jedné osoby z jiných mailů, což Akismetem bohužel nevyřeším...
Endora plugin!
Stránky 1