Nejste přihlášeni
Zdravím, mám problém se připojit přes FileZillu na srv1.endora.cz. Hází mi to tuto hlášku
Ani přes webftp2 se mi nejde připojit přitom sem žádné údaje neměnil.
Díky za radu
nepřipojuješ se ze zahraničí nebo nemáš v administraci zablokovanou tu IP adresu, ze které se snažíš připojit?
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Jo, a poradíte teda jak to zprovoznit ? Protože se v tom nějak moc neorientuju.
Prihlás sa do webadminu endory a v časti ftp vedľa daného užívateľa máš ikonku IP a zrejme si si tam nastavil obmedzenie na nejakú inú IP, ak tomu tak nieje tak máš IP adresu ktorá nepatrí do štátu ČR a SR.
OK, díky už to chodí
Takže asi i já mám problém s WebFTP
Přes TC se na FTP připojím, ale přes WebFTP to nejde.Hlásí to stále dokola, že je špatné heslo či jméno.
Přístupové údaje i nastavení povolené IP je vpořádku, žádné zahraničí.
Hesla mám pro administraci i FTP jiná.Pod jakým heslem se přihlašuji po kliknutí na ikonu WebFTP z administrace: pod heslem admina nebo heslem na FTP?/ani jedno z toho ale nefunguje/
Mimochodem přihlášení přes WebFTP jako admin znamená zadat MOJE přihlašovací údaje admina webu, nebo je to volba pro ADMINY ENDORY?/Bohužel to nemůžu za současného stavu ověřit/
Výpis toho, co to píše po kliknutí na ikonku WebFTP v administraci účtu:
------------------------------
srv20.endora.cz
100% Skript skončil za 0.04 sekund
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv20.endora.cz pod uživatelským jménem g7bs.
Jste si jist, že je uživatelské jméno a heslo správné? Pro získání pomoci prosím kontaktujte odbornou pomoc svého ISP nebo systémového administrátora. /*ano, jsem si jist */
Přejít zpět or Přejít na přihlašovací stránku /* po zadání správných údajů se situace opakuje */
Technical information for developers:
The error occured in file /home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/includes/filesystem.inc.php on line 59.
function ftp_openconnection (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/modules/browse/browse.inc.php on line 230)
function net2ftp_module_printBody (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/main.inc.php on line 313)
function net2ftp (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/index.php on line 54)
argument 0: printBody
--------
Lebo webftp nemá IP 81.19.45.*** a preto ťa to nepustí. Skús si vymazať obmedzenie na IP a bude to OK.
Heh, to mě nenapadlo.
Funguje to.Díky moc.
Dobrý deň, mne sa tiež nedá pripojiť, moja ip je: 188.120.29.226
Za opravenie vopred ďakujem.
"Časoý limit vypršal" ...
áno..
niee..teraz som to pozeral
nie, skúšal som len Total cmd
iné spojenia, napríklad s ic.cz idú v pohode..
Jakou mate IP?