Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj.
Robím jeden program v podobe webu ktorý slúži pre hru ETS. Spravil som login na program a ten program nefunguje :cry: . Mám ho otestovaní na inom hostingu.
Adresa: http://www.tirgames-etsfirmacik.g6.cz
Dopredu ďakujem za odpoveď.
S pozdravom Marek2810.
Používam $_POST[premenna] .
Skúsim preprogramovať celý login a keď mi to nepôjde napíšem.
Tak. Niečo sa mi podarilo ale nie všetko.
Pri logine a registrácií mi vypisuje toto:
Pri logine:
Warning: mysql_connect(): Unknown MySQL server host 'SERVER' (1) in /home/users/marek281/tirgames-etsfirmacik.g6.cz/web/db.php on line 2 Critical error!
Nepodarilo se pripojit k databazi!
Pri registraci:
Warning: mysql_connect(): Unknown MySQL server host 'SERVER' (1) in /home/users/marek281/tirgames-etsfirmacik.g6.cz/web/db.php on line 2 Critical error!
Nepodarilo se pripojit k databazi!
Kde nájdem údaje k MySQL?
Ak sa zahladíš na ten riadok čo tam máš
$spojeni = mysql_connect("SERVER","UZJMENO","HESLO" )
...
mysql_select_db("DATABAZE", $spojeni)
tak to pochopíš, pripojuje sa na adresu SERVER ktorá je blbosť, musíš použiť localhost a UZJMENO a HESLO? to máš ako taký názov užívateľa z heslom vo webadmine v časti databázy? a tiež názov databázy je DATABAZE?
Bo ja u teba vidím len databázy z rýchlych inštalácií CMS ako fusion, joomla a wordpress a potom asi stovku nepoužívaných užívateľov.
Hmm, nepochopil som. Spravil som čo pochopil ani neviem či dobre.
Vo web admine mám meno: Marek281
Heslo: *****
Čo ja viem ako sa volá databáza?
A všimol si si vo webadmine keď sa prihlásiš časť Databázy? Ak áno tak tam si vytvoríš názov databázy a tiež k nej užívateľa a aj heslo. Následne si v databáze vytvoríš požadované tabuľky a nakoniec to môžeš spojiť s php skriptom.
Inač ako spravým tabuľku do databázy? Neviem to nájsť.
např. sql prikazem
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1