Nejste přihlášeni
Stránky 1
Nevíte proč nefunguje ve webadminovy obnova zálohy?
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
V časti webadminu Zálohy -> Obnovené zálohy webu sa nachádzajú len tie zálohy o ktoré si požiadaš v časti Zálohy -> Žádost o zálohu webu alebo Zálohy -> Vygenerovat aktuální zálohu účtu.
Udělal jsem žádost o zálohu webu, čekám už druhý den, a pořád nic
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
zkuste to jeste jednou
Dobrý den,
mohli byste mi, prosím, udělat obnovu ze zálohy mpochoutky.cz ze dne 27.9.2019 11:10:31. To byl shop zcela funkční. Hlásí mi Error 500. Vyzkoušel jsem obnovu ze zálohy a přesto se to nepovedlo. Vytvořila se mi složka web.backup ze záloh ze dne 27.9.2019. Stáhl jsem si zálohu databáze sql.gz ze dne 27.9.2019 a naimportoval pomoci import přes phpMyAdmin. Import proběhl úspěšně.
Import byl úspěšně dokončen, bylo provedeno 2515 dotazů. (bob011556626205.sql.gz)
Přesto to nepomohlo. Databáze je funkční ale postup obnovy se mi nezdařil. Budu rád za vaši pomoc.
Děkuji.
S pozdravem,
Robert Weiss
Upravil bob01 (2019-09-28 12:11:02)
Dobrý den, dle error logu který máte dostupný na FTP v složce .tmp končí stránka chybou:
PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'Symfony\Component\HttpKernel\Kernel' not found in /home/users/bob01/mpochoutky.cz/web/app/AppKernel.php:32
Stack trace:
#0 /home/users/bob01/mpochoutky.cz/web/vendor/composer/ClassLoader.php(444): include()
#1 /home/users/bob01/mpochoutky.cz/web/vendor/composer/ClassLoader.php(322): Composer\Autoload\includeFile('/home/users/bob...')
#2 [internal function]: Composer\Autoload\ClassLoader->loadClass('AppKernel')
#3 /home/users/bob01/mpochoutky.cz/web/config/autoload.php(28): spl_autoload_call('AppKernel')
#4 /home/users/bob01/mpochoutky.cz/web/config/config.inc.php(36): require_once('/home/users/bob...')
#5 /home/users/bob01/mpochoutky.cz/web/data-xml/modul-heureka/heureka-read.php(59): include('/home/users/bob...')
#6 {main}
thrown in /home/users/bob01/mpochoutky.cz/web/app/AppKernel.php on line 32
Je zde možnost že jste mezi zálohou databáze která proběhla ve 2 hodiny ráno a zálohou obsahu FTP v 11 hodin robili nějaké zásadní úpravy na stránce? Jelikož dle chyby vám v daném souboru chybí požadována třída.
Co se s tím dá dělat? Zásadní úpravy v presta jsem nedělal. Co jsem ale dělal bylo, že jsem chtěl změnit heslo u databáze, prázdné, press. Úpravy jsem jinak v databázi nedělal. Nebo je to celé v pytli? Zálohu databáze mám.
Upravil bob01 (2019-09-28 15:39:41)
V tom případě zkuste heslo do dané databáze nastavit zpět na původní, nebo zadat novo nastavené do konfiguračního souboru.
Bohužel osobně jsem s prestashopem nikdy nepracoval, neznám proto jak se tento systém chová.
Nepomohlo. Zkusím najít něco na fóru.
Děkuji.
Weiss
Stránky 1