Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj, poraďte prosím.
Měl jsme na endoře stránky, ty jsem smazal ale databáze jsem zazálohoval. Ale teď když zaregistruji stránky znovu pod stejným jménem tak mi prostě nejde naimportovat databáze :-(
Poraďte prosím! :-( Důležité :-(
nějak konkretněji by to nešlo? chybová hláška apod.
toto je dost slabe na to abychom mohli poradit
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Když se přihlásím do phpmyadmin, hned se všimnu že tam mám napsáno: Vytvořit novou databázi - nemáte oprávnění.
Když jdu do import tak tam je zas napsáno : Adresář určený pro upload souborů nemohl být otevřen
a když vyberu soubor sql a dám proveď import vyskočí na mě toto:
Chyba
SQL-dotaz:
--
-- Databáze: `futurama4fancz`
--
CREATE DATABASE `futurama4fancz` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
MySQL hlásí:
#1044 - Access denied for user 'jaanekk'@'88.86.12%' to database 'futurama4fancz'
čtu tady tuhle novinku: Odstávka MySQL serveru
Z důvodu přesunu na nový hardware proběhne v pátek 16.6. od 5:00 do 7:00 odstávka databázového serveru.
Je možné že se stala cyhba při přesunu? :-(
Nestala sa žiadna chyba. len ty zle postupuješ to je ten problém. Prihlás sa do webadminu a v časti databázy si vytvor databázu a užívateľa k nej, prihlás sa do phpmyadminu v ľavom stĺpci si klikni na názov databázy ktorý si si vo webadmine vytvoril a následne na import a ešte pred tým si otvor súbor s koncovkou sql čo máš doma v pc a vymaž z neho riadok CREATE DATABASE `futurama4fancz` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci; a následne ten súbor ulož a môžeš ho importovať.
Díky moc, tak to nakonec byl můj špatný postup :-) Ještě jednou děkuji moc :-)
Můžete mi prosím ještě jen poradit co mám zmenit v souboru configuration.php? Když jdu an stránku tak mi to napíše Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL. Vím že musím v tom souboru něco změnit ale nevím co přesně :-(
Už jsem na to přišel :-) děkuji za vše :-)
Stránky 1