Nejste přihlášeni
Stránky 1
admin mohol by si mi do Súkromnej Správy poslať meno + email na ktorý je registrovaná doména pgliga.eu ? Ja som to totižto zabudol
sú Posielal som adminovi dávnejšie správu
Tak mu jí pošli znova...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
teraz to už nejde. Nechápem to.
PROSÍM ADMINA ABY TO NAPÍSAL DO TOHOTO TOPICKU.ĎAKUJEM
na toto bych mozna doporučil raději https://www.endora.cz/podpora/kontaktujte-nas
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
a ak môžem poprosiť meno?
Pretože ja som tú doménu dostal od becka.A On mi na skype napísal meno a heslo.Lenže nejde mi pozreť história.Ja keď zistím meno tak si na heslo vzpomeniem.Tak napíšete?
ja si to nevzpomeniem..nebolo by možné vymazať doménu zo systému ? Som jej právoplatný vlastník je zaregistrovaná u hosting.wedos.com
AK PRÍDETE (JF) na skype.Tak vám dokážem že som vlastník tj. dám údaje od wedosu
Nechci se vkládat do diskuze, ale napsat e-mail z libovolný e-mailový adresy není žádnej problém. Klidně vám napíšu mail z adresy <!-- e --><a href="mailto:nazdar.bazar@jak-se.mate.eu">nazdar.bazar@jak-se.mate.eu</a><!-- e -->, aniž by existovala.
tiež viem odoslať mail cez php z hocijakej adresy, no ale ja nie som začiatočník a overujem si hlavičku mailu, čiže zistím presne s ktorého servera je odoslaný a zistiť si kde hosťuje daný mail nieje problém. Takže mňa takýmto mailom nikto neoklame ;o)
a ešte malá otázka
kde zmením vo wedose meno registrátora + jeho email ?
meno registrátora nezmeníš, lebo registrátor je wedos, ty môžeš wedos požiadať aby na danej doméne zmenili mail vlastníka v centrálnom registry .eu domén, následne pôvodnému vlastníkovi príde mail o zmene ktorý musí potvrdiť a doména bude na teba
Stránky 1