Nejste přihlášeni
Stránky 1
Administrace- Zálohy- Obnovené zálohy webů
Vvygenerované Zálohy jsou po 10 dnech automaticky mazány.
taky mam problem stahnout 4GB zalohu všech webů - po 1GB cca se to přeruší at to stahuju z firefoxu nebo chrome
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
ale z ftp to prave stahovat nechci protože tam mam rychlost 130kb/s takze bych to stahoval +/- 9hodin, z administrace mam alespon full speed (4x rychleji)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
ten tomu taky moc nepomáhá, ted to byl problem na mé straně (zrovna padl internet) ... a pokračování? neúspěšné
Skúšal som ten tvoj súbor sťahovať cez webadmina a bez problémov prešiel za 44 minút a 17 sekúnd rýchlosťou 1680 kB/s a to som ho sťahoval cez Google Chrome. Je divné že tebe sa to počas sťahovania prerušilo, pravdepodobne nestabilná linka pripojenia internetu.
ja tu mam 540kb/s max speed takže cca 2hodiny by mi stažení trvalo
v dobu kdy jsem to stahoval pres firefox/chrome jsi nejsem vědom vypadku když jsem to stahoval, qip by mi to hned hlásil a celou dobu fungoval bez problémů
problém s netem byl až u flashgetu a jak je vidět pokračování nefunguje
prave ale jaky ze sendspace je nej filehosting ale ten ma limit 300MB/file, czshare je jen 2x rychlejsi, edisk full, upload.to stejne rychly jak z ftp
tak jedine asi http://share-rapid.com
ok, thx dneska stahnu 1/2 a zitra druhou
jinak jsou na nich materialy pro vsechny předměty do školy za poslední tři roky no ale to uz si asi zjistil
vidim ze tb archivy jeste nejsou nahrane az to bude full tak dejte vedet ostatni mam stazene
ok už je to vše stažené
thx
Stránky 1