Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahojte, takže píšem tento návod sem ak sa bude niektorému moderátorovi páčiť môže ho presunúť.
Takže: Často sa ma ľudia na skype pýtajú ako spraviť na endore subdoménu, ako spraviť mojasubdomena.mojweb.sk a tak podobne.A mne sa nechce nato furt odpisovať a vypisovať tak vám nato dám jednoduchý návod.Ako prvé vytvoríme na endore web a pripojíme sa na FTP klienta (FILEZILLA napríklad) a vyplníme Hostiteľa: srv3.endora.cz (závisí akého máte vy) Meno: vase_prihlasovacie_meno Heslo: ***** (vaše heslo).Pripojili sme sa na FTP pomocou klienta.Teraz vybereme našu doménu napríklad http://www.mojweb.sk ďalej dáme "web" teda root našeho webu.Teraz sa nám zobrazili všetky veci ktoré máme na webe.Ak máme phpfusion tak tam máme zložky ako administration, includes a podobne.Takže na ploche (alebo niekde inde) vytvoríme zložku napríklad "subdomena" a do tejto zložky si nahráme príslušný obsah napríklad redakčný systém.Túto zložku nahráme do rootu webu a naša subdoména je hotová.Veľa šťastia
Testoval jsi to na doméně třetího řádu?? Do by možná stálo za to doplnit...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
K tomu co jsem psal já. Myslel jsem to tak, že by stálo za to, když už, tak doplnit, že na doméně třetího řádu se tento návod chová jinak o čemž se tu nepíše...
Endora plugin!
No jasný, ale nepíše se o tom a myslím, že dost lidí, zvášť ty co začínají, to zmate... Vůbec dost věcí tu není vysvětleno pro začátečníky, protože jsou považovány za samozřejmost (což chápu)...
Endora plugin!
Stránky 1