Nejste přihlášeni
Můžete mi poradit jak zprovoznit kompletní web běžící na joomle přenesený z jiného hostingu?
Nahrál jsem ho do složky web přez WebZillu,změnil soubor configuration.php podle jména databáze a loginu, ale místo webu se mi objevila jen věta "Me prvni stranky a odkazy reklam. Zkusil jsem i nahrát vaši předinstalovanou joomlu a dodat zbytek webu ze zálohy,ale to zjevně nefunguje tak,jak bych chtěl. Přišel bych o databázi uživatelů a celý obsah - značně rozsáhlý.
Co dělám špatně?"
A db jste si prehral?
Tak to bohužel nevím jak.Založil jsem db a do ni jsem nasmeroval configuration.php.Tak to aspoň fungovalo na předchozím hostingu.Existuje nějaký návod nebo postup jak to udělat na vašem hostingu?
db jeste musite naplnit datama ze stareho hostingu.
No to jsem udělal,bohužel nic z toho prohlížeč nezobrazí.Přitom ty soubory tam jsou,můžu je na serveru vidět jak přes náhled na apache,tak skrz WebZillu. Nechápu to,že by nějaký problém v nastavení? Když jsem nainstaloval vámi předpřipravenou joomlu a do databáze dohrál stávající web, mohl jsem například změnit jazyk,nebo template,ovšem nainstalované komponenty a moduly se tam nedaly najít.A obsah webu taky ne.
Co s tím? Můžete třeba zkontrolovat na serveru jestli jsem ta data nenahrál na nesprávné místo? Zase takový IT odborník nejsem,třeba dělám něco špatně...
nenapsal jste o jakou jde domenu
Jejda! <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.england.4fan.cz">www.england.4fan.cz</a><!-- w -->
Bohuzel nevim presne co ste s tim delal. Doporucuju zkopirovat soubory z puvodniho hostingu a nasledne pres mysqldump prehrat db.
Tak tohle je na mě fakt moc komplikované.Myslím tu práci s tím příkazem. Díval jsem se na to zde http://www.progr.cz/index.php?zobraz=clanek&id=19 a to bych asi vážně nezvládnul.Nestačilo by nahrát do souborů instalační složku joomly a v ní pak nastavit novou databázi jako při nové instalaci?
Tohle vam stejne nebude fungovat protoze nemate pristup do shellu. Na starem hostingu jdete do phpmyadminu a tam dejte dump db. Na endore pak dejte v phpmyadminu import databaze a jako zdroj vlozte soubor ktery mate z toho dumpu.
Bingo!! Tak už to funguje,díky! Jen ještě jedna věc... Reklamní odkazy se nezobrazují dole ale napravo,asi v polovině výšky stránky...
Reklama se vklada pred tag </body> . Umisteni muzete zmenit tim ze nekde v kodu pouzijete tag <endora>