Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj,nevíte čím to je,že když si naistaluju wordpress na web,tak pár obrázku jde nahrát z PC.Ale vždycky časem to pak začne házet "HTTP chyba" a obrázek se nenahraje.
WEB: http://rapmusic.cz/
A nahráváš do médií, nebo pomocí nějakého pluginu? Občas ty pluginy (třeba NextGen) hodí blbost, třeba kvůli jménu...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
žádny plugin,žádný velký obrázky.Wordpress znám,tohle to děla když je chyba na hostingu,docela mě to štve.Naistaluju WP.Nahraju obrazek.Chci nahrat dalsi obrazek (treba i stejnej) a nic.
HODI TO NAPIS: HTTP chyba.Zkuste si to sami.Podlě mě vám to dělat taky bude.To se něco "podělalo" na hostingu věřte mi wordpress znám
Tak to je pech, protože mě to funguje... A že už jsem nějaký ten obrázek nahrál.
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
Mno,zkus si založit novej web.Ale i tak to je v pytli.Sem to chtěl zkusit jak to jede ta endora,protože reklama na spodu stránky mě fakt nezabije.Ale je to jednou freečko no .Samodřejmě to nedávám adminům za zlé..
Ale prd,vyřešil jsem to nakonec tak,že nenahrávam obrázky přes flash.Ale chyba u mě proste neni protoze jinde mi to jde ale to je fuk.
______________________________________VYRESENO____________________________________
Stránky 1