Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dnes slaví Endora.cz již své druhé narozeniny. K dnesnimu dni jiz hostujeme 25.000 domén. Děkujeme všem uživatelům za projevenou důvěru.
Jako poděkování nabízíme 10 nejrychleším Plus program na 3 měsíce zdarma. Stačí zde do přispěvku napsat pro jakou doménu chcete program Plus aktivovat.
spirit.hys.cz. Dík moc
jan-blazej.eu
Všechno nejlepší, hodně nových uživatelů a jen tak dál.
Viktor (wtvorba-magazin.bluefile.cz)
Díky moc
Tak zbyva 5 Plus programu ...
Tak zbyva 5 Plus programu ...
Prosim vás u mé domény (wtvorba-howto.bluefile.cz) jste už nastavili + program?? Jak to poznám?
To je aktuální? Abych si nepletl datum, jsem nějak mimoň... Krom toho, že chci popřát vše nejlepší k narozeninám a úspěšný chod serveru, chci také přibalit mojí url http://www.zeminem.g6.cz/ Děkuji
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
admin napsal:Tak zbyva 5 Plus programu ...
Prosim vás u mé domény (wtvorba-howto.bluefile.cz) jste už nastavili + program?? Jak to poznám?
doména wtvorba-howto.bluefile.cz neexistuje v našom systéme. Ak by existovala spoznal by si to tak že by ti prišiel mail o aktiváciu PLUSu.
http://www.jrpatchwork.g6.cz/ ,děkuji , jinak gratuluji Endoře k tomuto pěknému výročí
hphost.eu :-) Gratuluji a přeji hodně nových uživatelů :-)
http://iradei.eu/ , thx a gz .)
A pro letosek je to vse. Pokracujeme zase za rok
Gratuluji Endoře, hosting je velmi pravděpodobně nejlepší na českém "trhu" free hostingu..:) Plus program nepotřebuji, stejně už není nárok..:) Což vůbec nevadí, používám to jako pěkné Linuxové pískoviště (na localhostu mám Win):)
Díky za tu práci..:)
jeviktor napsal:admin napsal:Tak zbyva 5 Plus programu ...
doména wtvorba-howto.bluefile.cz neexistuje v našom systéme. Ak by existovala spoznal by si to tak že by ti prišiel mail o aktiváciu PLUSu.
Omlouvám se je to wtvorba-magazin.bluefile.cz. A na mail mě nic nepřijde, jelikož jsem ho zrušil a jak si zapoměl u účtu nastavit nový e-mail.
Omlouvám se je to wtvorba-magazin.bluefile.cz. A na mail mě nic nepřijde, jelikož jsem ho zrušil a jak si zapoměl u účtu nastavit nový e-mail.
no už je nejak neskoro, PLUS programy boli rozdané administrátorom
Byla nějaká oslava ? Jak probíhala ? Jsou fotky ?
Např. že by se admin sešel s uživateli a zaplatil rundu, popř. i záchytku Nebo by byla ještě za střízliva prohlídka datacentra, ukázka administrace, aby uživatelé že odstranění problému někdy není na 2x kliknutí myši.
Admine, berte to prosím jenom jako námět ke třetím narozkám, že by jste se domluvil se společností Stable aby pustili registrované návštěvníky do servrovny.
Zájemců by asi bylo hodně tak nějakou formu soutěže, např. znalostí o hostingu Endora, např. jaké má servery, názvy serverů, nějaké otázky ze základů administrace, základy tvorby HTML, CSS,PHP. Doporučuji otázky těžké, aby se do servrovny podívali jen ti nejlepší webaři z nejvěrnějších. Taky by se mohlo brát v úvahu počet příspěvků k věci zde na foru.
[size=100:rzwvk57b]Michal Kolesa 28 let, Invalidní důchodce ,Vyučen: elektrikář - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Technika (strojírenství, elektrotechnika)
Stránky 1