Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravíčko, zajímalo by mě, jestli tu máte někdo nějaké zkušenosti s touto službou a případně jaké. Zvyšuje GPR? Pomáhá s posunutím výsledků ve vyhledávání Google směrem nahoru? Nebo k čemu je tato služba vlastně dobrá?
Nezvyšuje nič, je to len prehľad pre teba aby si vedel čo všetko o tvojej doméne vie Google, akými frázami bola doména nájdená a podobne. A dá sa cez to spustiť kontrola stránky ak by náhodou v minulosti bola napadnutá škodlivým obsahom aby nebolo vo vyhľadávaní potom info že je na nej napr vírus, atď.
Díky.... Tak v tom případě pro mě tahle služba asi moc nebude
To záleží na tom či chceš mať prehľad o doméne a či chceš vedieť čo o nej všetko vie Google. Môže ti pomôcť napr v kľúčových slovách a podobne podľa toho cez čo sa ľudia k tebe dostávajú.
Tak asi mi nakonec přece jen nezbývá než vyzkoušet... třeba mi to nakonec přece jen bude k užitku. Dík za informace.
Mám problém při ověřování že stránka je moje. Nahraju danej soubor na web jenže mi tak automaticky skočí i reklama od endory takže to google nebere a nevim co s tim poradíte prosím ?
Mám problém při ověřování že stránka je moje. Nahraju danej soubor na web jenže mi tak automaticky skočí i reklama od endory takže to google nebere a nevim co s tim poradíte prosím ?
Za ten klíč v souboru dopište tag <endora> ...
Nejnovější článek: www.zeminem.cz ...
Černé díry jsou místa, kde Bůh dělil nulou...
Endora plugin!
hotovo dík moc
Stránky 1