Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim,
mám přesměrovanou doménu 2. řádu sem na endoru. A potřeboval bych aby když se uživatel přihlásí na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.neco.cz">www.neco.cz</a><!-- w -->, tak aby byl přihlášenej i na admin.neco.cz. Přihlašování realizuju pomocí PHP a session. Pomocí strejdy google jsem se dostal k funkci session_set_cookie_params() ale ať jsem dělal co jsem chtěl, tak se mi to nepovedlo rozchodit.
Když jsem si pak pomocí funkce session_get_cookie_params() parametry zobrazil, vypadali, že jsou správně.
lifetime = 3600
path = /
domain = .neco.cz
Nevíte jak na to?
Díky.
takhle to mám
session_set_cookie_params(3600, '/', '.bohemianalliance.cz');
session_start();
nene, bohemianalliance.cz/x/index.php mi jede jak má ale když na to přistoupim jako na x.bohemianalliance.cz tak session neexistuje, a tu session_set_cookie_params volam pred kazdym session_start().
Skúšal som to a funguje to bez problémov, toto mám na úvode každého súboru:
session_set_cookie_params(604800, '/', '.fackovec.eu');
session_start();
a beží to ak sa prihlásim na stránke centrum.fackovec.eu tak som prihlásený aj na centrum123.fackovec.eu a zároveň aj na fackovec.eu/centrum/ alebo fackovec.eu/centrum123/
aha, tak ono to funguje tak napůl, pod IE mi to jede ale Chrome tohle asi nějak nezkousne...
i když jsem vyzkoušel místo session_set_cookie_params, ini_set tak se to chovalo stejně...
Tak po promazání cookies funguje
Stránky 1