Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, chci se zeptat proč mi nejde se přihlásit pod hlavním uživatelem tedy adminem mích databází pomocí FTP klientu FileZilla na mé databáze, potřeboval bych vidět všechny své databáze v klientovi. Můžu se připojit pomocí FTP pouze na jednu a vždy konkrétní databázi. Nevíte v čem je problém?
Mám práva do všech databází, heslo a přihlašovací jméno vím.
aha, no ale my se na FileZille učíme ve škole a všem to jede, jenom mě neje se přihlásit jako správce databízí přes FTP klienta ve Fillezille ale ostatním to prostě jede.
Dobrý den, mám problém s přihlášením se přes FTP total commander, ale také i přes net2FTP. Vypíše to toto
Došlo k chybě:
Nepodařilo se přihlásit k FTP serveru srv40.endora.cz pod uživatelským jménem dannytdi.
Jste si jist, že je uživatelské jméno a heslo správné? Pro získání pomoci prosím kontaktujte odbornou pomoc svého ISP nebo systémového administrátora.
Přejít zpět or Přejít na přihlašovací stránku
Technical information for developers:
The error occured in file /home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/includes/filesystem.inc.php on line 59.
function ftp_openconnection (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/modules/browse/browse.inc.php on line 230)
function net2ftp_module_printBody (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/main.inc.php on line 313)
function net2ftp (/home/users/endora/webftp.endora.cz/web2/index.php on line 54)
argument 0: printBody
nejspis bude pricina na jejich strane, stejny problem tady, nejde ftp ani pres web ani pres klienta
ano mohu potvrdit ze z tohoto serveru (srv40) se nejde pripojit na ftp ani pres muj TC/webftp
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Dobrý den, máme též samý problém nejde se nám připojit ani přes ftp klienta v total commander, ani přes webového, jediné co jsme zaznamenali blo že se nám hostitel ftp změnil z srv4.endora.cz na srv40.endora.cz, zkouseli jsme proto tedy obě možnosti a ani jedna není funkční.
Dále se nám nezobrazuje ani obsah našich stránek.
zkuste ted
Děkuji, vše už běží, ještě zde řešíme jeden drobný problém a to hostitele databáze mysql, přesněji u nás, na webu gamehause.mzf.cz, nemlžeme zjistit hostitele naší databáze a toď vše co nás tíží, jinak děkujeme za zprovoznení webu a ftp
Děkuji za odpověď, ale přišel jsem akorát na to že ten hostitel co tu je zmiňovaný už jsem zkoušel a za druhé když ho dám znovu, web se načítá, ale nenačte Nejhorší je že už si s tím nevím rady, a už nevím co ještě zkusit
zkuste ted
Už to funguje:) Díky
nevím, ale ja se prostě do kořenového adresáře nemohu připojit a stále mi to píše toto:
Připojení navázáno, čekání na uvítací zprávu...
Odpověď: 220 FTP Server ready.
Příkaz: USER strajky
Odpověď: 331 Password required for strajky
Příkaz: PASS *********
Odpověď: 530 Login incorrect.
Chyba: Kritická chyba
Chyba: Nelze se připojit k serveru
díky moc, asi jsem ho nějak vymazal nechtěně )
Stále nefunguje pripojenie, ani cez externého klienta (net2ftp) a ani cez FireZillu
Stále nefunguje pripojenie, ani cez externého klienta (net2ftp) a ani cez FireZillu
zadávaš správne údaje? existuje daný FTP užívateľ u teba vo webadmine? je k nemu nastavená správna cesta?
Stránky 1