Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
přecházím z jiného webhostingu na Endora.cz. Mám zálohu databáze uloženou v souboru *.sql. Ve Webadmin Endora.cz jsem si vytvořil novou databázi MySQL a nahrál do ní svou zálohu. Jak nyní nastavím, aby můj WP pracoval s touto databází ?
Děkuji za pomoc
Jak přesně mám soubor wp-config.php nastavit ?
Přenesl jsem webové stránky z ic.cz a měl jsem tam jejich nastavení. Nyní mám soubor nastaven takto:
// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //
/** The name of the database for WordPress */
define('DB_NAME', 'kevincomputers');/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'kevincomputers');/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', '<heslo>');/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');/** Database Charset to use in creating database tables. */
define('DB_CHARSET', 'utf8');/** The Database Collate type. Don't change this if in doubt. */
define('DB_COLLATE', '');
Ale při pokusu otevřít stránky (<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kevincomputers.4fan.cz">www.kevincomputers.4fan.cz</a><!-- w -->) obdržím hlášku Error establishing a database connection.
V Webadminu to mám takto:
Tak jsem soubor wp-config upravil takto:
// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //
/** The name of the database for WordPress */
define('DB_NAME', 'kevin00');/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'kevincomputers');/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', '<heslo>');/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'sql.endora.cz:3309');/** Database Charset to use in creating database tables. */
define('DB_CHARSET', 'utf8');/** The Database Collate type. Don't change this if in doubt. */
define('DB_COLLATE', '');
Ale stále mi to nejde ...
EDIT: Tak jsem vytvořil nového uživatele a s tím mi to funguje. S původním uživatelským jménem kevin00 mi to nefungovalo. Sice nevím proč, ale nyní je již přenesený web funkční.
Stránky 1