Nejste přihlášeni
Stránky 1
Hoj, mám problém s vytvořením a následným importem existující databáze. Nebyl by nějaký podrobný návod jak na to?? Mám založen free hosting.
předem díky
Obojí lze udělat pomocí phpmyadmina - odkaz na něj máte v administraci. U vás na serveru vás bude zajímat položka Export a na endoře položka Import...
IT portál efacebook.cz, seo katalog webů
Do phpmyadmina jsem se dostal, jenže mi to píše, že nemám oprávnění pro vytvoření databáze, tudíž nemůžu importovat tabulky z mé vytvořené co mám u sebe na localhostu... A když dám vytvořit databázi v prostředí endory tak mi to zase píše že databáze s daným jménem již existuje. Jak je to možné když ještě žádnou databázi nemám vytvořenou?? Tento import dělám poprvé tak se v tom trochu ztrácím...
Pokud nemůžeš vytvořit DB v MyPHP Adminovi, vytvoř ji v administraci endory.
Litera scripta manet.
tam mi to právě píše že Databáze s tímto názvem již existuje. Ale jak je to možné když jsem si žádnou databázi ještě nezaložil??
EDIT: Tak se na konec povedlo. Založil jsem databázi s názvem, který ještě neexistuje a importoval svoji vytvořenou... připojeno a vše šlape jak má..
Tak si už s takovým názvem někdo založil, musíš použít jiný název a udělat si uživatele s přístupem do tý db
Stránky 1