Nejste přihlášeni
Takze tu nemozem hostovat php forum?
ani ked ho vidia len registrovani uzivatelia? Mame to na rychlu komunikaciu, piseme tam veci, ktore nedavame do postov
Ani tak nie, lebo registrovaných ľudí môže byť i milión a AJAX chat robí obnovovanie stránky až moc často a to zaťažuje chod servera na ktorom hosťuje niekoľko tisícok stránok, preto to je zakázané.
Neda sa niekde zrusit automaticky refresh a nechat iba refresh po pridani noveho prispevku do chatu?
Keby som to tak spravil, mohol by som tam ten chat nechat? To by rovno vyriesilo aj problem s tymi reklamami v nom
To netuším, nepracujem s tým a ak to nieje priamo v nastaveniach aby sa refrech dal vypnúť tak to zrejme nepôjde. Skús použiť napr nejaký shoutbox bez refreshu, prípadne hromadné správy ak také niečo funguje.
to je ajax kontrola na novy prispevek... jinak ho nezjisti nez pozadavkem na server
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
No pozrel som si kod chatu a naozaj to blbne. Viem ale nastavit refresh na x sekund, takze tam teoreticky mozem dat refresh raz za rok. Aj tak nesplnam poziadavky hostovania? Mne tam ten refresh vobec netreba.
Cawte neviete preco sa mi reklama zobrazuje iba ako f
Takto to mam v HTML
<div class="reklama_endora"><endora></div>
A CSS
.reklama_endora{
font-size: 16;
color: black;
margin-top: 2px;
margin-bottom: 3px;
text-align: center;
}
Doteraz mi to normalne islo
http://www.sk8dajo.6f.sk/index.php
Reklama je dole
třeba tenhle kod uz nefunguje na webech ktere nemaj hlavu a patu a tenhle ji sice má, ale trochu divnou
<html> <body>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=windows-1250">
<title>Home-sk8dajo</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<div class="background"
<body background="pozadie kopie.jpg" bgcolor="606c77">
<div>
eh :?:
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
A co by som este mal mat v hlavicke a pete ?? Nerobim stym dlho tak moc neviem
<div class="background"
<body background="pozadie kopie.jpg" bgcolor="606c77">
skus tieto 2 tagy zameniť
a to prvé <body> tag zmaž, skús si najprv preštudovať štruktúru HTML súboru... (resp. strom dokumentu)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk