Nejste přihlášeni
Zdravím,
mně a několika spolužákům nefunguje systém Wikibook na endoře.
Zde je odkaz na můj - fasher.jecool.net
Stránka se vůbec nezobrazí.
Ví někdo, kde je chyba?
Díky
Mám ten samej problém můj odkaz je http://dolezalwiki.funsite.cz/
wikibook má, ale funguje mi. Nemyslím si že by byl problem na straně serveru.
Prosíme o radu. díky
mám stejnou chybu na dříve funkční stránce http://www.slaviafans.4fan.cz/ chyba by měla bejt na straně serveru... Já to řešim v tomhle topicu: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=5&t=2710">viewtopic.php?f=5&t=2710</a><!-- l -->
Aha, tak snad někdo poradí.
SKS 4EVER!
Mě včera admin psal, že by to dneska mělo frčet. Ale zatim pořád nic
Tak snad se to rozjede. Jinak koukám, že podstránky jdou, jen index nejde...
jop přesně tak..
Majte strpenie ;-)
Podobná chyba bola aj s podobným príspevkom, kde index.php taktiež nefungoval, je možné, že je tam nejaká chyba, ale daný redakčný systém zabránil zobrazovanie chýb... tak preto je tam iba prázdna stránka, ale nemusí to byť tak keďže som daný CMS neskúšal...
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Je tam chyba v hlavicce (charset) ktera nejak neni kompatibilni se skriptem na vkladani reklamy. Programator to resi.
a co kdyby sme si charset změnili??
tak se vam rozhodi cestina snad to bude dnes vyresene
tak chybu se povedlo analyzovat ...
Jedna se o kombinaci spatneho znaku v reklame a webu ktere jsou v iso-8859-2 .
Vsechny reklamy se musi pregenerovat. Zitra dopoledne by to jiz melo vse bezet jak ma.
paráda, děkuji za vysvětlení. Jenom mi ještě není jasně, proč, když mám ve všech podstránkách stejný charset, tak mi nefunguje jenom index
Vsechny reklamy se musi pregenerovat. Zitra dopoledne by to jiz melo vse bezet jak ma.
Říkal jste přece, že se stavem reklamy nemůžete nic dělat. Že vám ji posílá zadavatel a vy ji jen vypisujete.
Litera scripta manet.
A mozna proto se to neopravilo hned ale ceka se az to zadavatel pregeneruje. Vazne nemate nic lepsiho na praci ????
Chyba by mela byt opravena... dle nahlaseni se tykala asi 4 webu
Sem rad ze tu mame takoveho auditora, ktery hlida ze je zde vse dle pravidel a norem.
To si ale moc špatně vykládáte. Koneckonců pravidla určujete vy. Já jsem Vám prostě a jednoduše nevěřil, protože mi Vaše tvrzení připadá nelogické. Ostatně, řešilo se to zde.
Niekto to robiť musí
či skôr alebo neskôr, stále sa niekto taký najde...
To já zas nemusím, ale nedá mi to. Bohužel.
Litera scripta manet.
Já si ale už ani tak na to, že se reklama chová divně (a její chování neodpovídá tomu, co tvrdí admin, stejně tak to co píšeš ty), ale na to, že mi téměř nikdy neodpovíte přímo ale protahujete to a mlžíte (to je na admina, s JF tenhle problém nemám, na rozdíl od Lkopa mluví vždy k věci a nepostuje zbytečně - to je můj názor) a nebo neodpovíte vůbec.
Vím že moje dotazy je vám zatěžko zodpovědět, ale proč, to netuším.
Litera scripta manet.
Já si ale už ani tak na to, že se reklama chová divně (a její chování neodpovídá tomu, co tvrdí admin, stejně tak to co píšeš ty), ale na to, že mi téměř nikdy neodpovíte přímo ale protahujete to a mlžíte (to je na admina, s JF tenhle problém nemám, na rozdíl od Lkopa mluví vždy k věci a nepostuje zbytečně - to je můj názor) a nebo neodpovíte vůbec.
Vím že moje dotazy je vám zatěžko zodpovědět, ale proč, to netuším.
pokud odpovidas do prispevku tak proboha jen useful věci... ne toto
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP