Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
dnes když jsem chtěl jít si na záložku DB (databáze) tak se mi načetla bílá stránka, již je to 1,5 hodiny.
Nevíte co stím je?
Děkuji
Zdrojový kód | Změř si rychlost webu
confirmed, stejny problem
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Problém není jen u databází, ale i u záloh, již přes půl hodiny čekám na vygenerování zálohy webu, která je jindy za 5 minut, zajimalo by mně kdy to tu někdo opraví.
ano četl, ale obvykle to trvá cca 5 minut (vygenerování přes: Vygenerovat aktuální zálohu účtu) , tam je uvedeno do 5 minut, navíc chyb je v administaci více
Tak zrejme si vždy natrafil na prázdnu frontu a dnes je omnoho dlhšia. Aké chyby tam sú? Veď napíš, nech sa na to môžeme pozrieť.
Je pravda že v tej časti je napísané do 5 minút. Pozrieme sa ako často je daná funkcia využívaná a prepíšeme odhadovaný čas na generovanie zálohy celého účtu.
odkaz z Obnovených záloh na Žádost o zálohu webu , odkaz na databázi jak zde bylo uvedeno a odkaz na zálohu mysql ze Záloh dat, to je vše co jsem objevil, vše se projevuje bílou stránkou, ano aby to nemátlo lidi
Ďakujem za informácie, prv boli nahlásené len databázy, ale ako pozerám tak na srv1 toho naozaj blbne viacej, ostatné serveri bežia v poriadku. Napr ja mám účet na srv3 a zálohu celého konta vygenerovalo do pár minút. O daných chybách bol informovaný programátor. Do pondelka večera by to malo byť vyriešené.
super, to znamená, že nic z toho nepůjde? včetně záloh, jak dlouho ještě bude trvat ta obnova ? docela tu zálohu potřebuju, tak kdy ji mohu čekat ?
Stále mi nejde webadmin.endora.cz/db co se děje prosim vás?
Stránky 1