Nejste přihlášeni
Stránky 1
6 X som instaloval joomla 1.5.22 bez uspechu !!! pritom mam zaplateny plus program !!! jedine co ide nainstalovat je joomla 1.6 Blokujete to zamerne alebo co s tym je ??? Je zaujimve ze cca 6 dni dozadu som instaloval joomla 1.5 a ziadny problem nebol - zo vsade pocuvam "Su obrovske problemy s joomla 1.6 -nedostatok funkcnych modulov , jazykov, sablon " a hlavne nekompaktibilita z joomla 1.5 nie je na mieste ponechat na servery instalaciu joomla1.5 pokial sa ta ta novsia verzia nerozhybe ??? PS : kolko mate evidovanych webow pod starou a kolko pod novou verziou joomla? S jommla CMS robim uz 4 roky a som dost skuseny uzivatel tak viem o com hovorim.
Momentalne som tymto Vasim pocinom prisiel o nemale financie tak Vam Dakujem! a zamyslite sa nad sebou
Dakujem za odpoved
No pekný článok. Endora žiadne inštalácie neblokuje. Čiže Joomla 1.5.22 by mala ísť bez problémov nainštalovať. V rýchlych inštaláciach sa pravdepodobne nič meniť nebude. Vždy boli pripomienky aby sa to aktualizovalo a keď je to tam aktualizované tak sú sťažnosti aby sa to vrátilo. Ak ti to nejde napíš kde a skúsim to nainštalovať ja sám.
ide o domenu <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.infouk.eu">www.infouk.eu</a><!-- w --> ak potrebujes viac tak cez skype
uz nemam sil dneska som sa tam pokusil asi 3 x nahodit joomla 1.5.22 a zakazdym mi to vyhodilo - obsah nedodany - takze sa setup nespustil... co s tym je ? fakt uz neviem
a este v roote domeny mi pribudol webbackup adresar - o ziadny backup som neziadal :?: a od vtedy nastali problemy spadol mi kompletne rozrobeny web ktory som robil 3 tyzdne a chybali mi na dokoncenie 3 dni!!!
co sa s tym da robit ? je vsetko na servri v poriadku ?
PS ak by sa to dalo nahodit od Vas - bolo by to mozne nahodit aj zo sample data nech nenastavujem jak pako zasa cele od zaciatku
Dakujem
Ja som to tam dal napoprvé a ide to. Ako som pozeral tak ti tam chýbalo x adresárov a súborov tej Joomly. Zrejme si to tam nenakopíroval všetko. Heslo pre admina do tej Joomly je rovnaké ako do administrácie.
Endora ti nabízí one-click instalaci a ty si tady ještě stěžuješ a remcáš... Když v joomle děláš 4 roky a jsi zkušený uživatel, proč si to nenahodíš ručně?
Pokud něco děláš, doporučuji to nedělat přímo na webu, ale nainstaluj si wamp na svém PC a potom to nahodíš na web, pro který to děláš... a pak si nemusíš dělat starosti s tím, že něco padá, nejede, nefunguje.
Omlouvám se za off-topic, ale jednání některých uživatelů mi vadí
Změny a administratoru se neprojevuji na webové stránce instalovano joomla 1.6
6 X som instaloval joomla 1.5.22 bez uspechu !
Momentalne som tymto Vasim pocinom prisiel o nemale financie tak Vam Dakujem! a zamyslite sa nad sebouDakujem za odpoved
o nemalé finance jsi přišel nejspíš kvůli sobě a viděl bych to na neúplné soubory!
V sobotu jsem nainstaloval Joomla 1.5 http://www.penzionkovarov.g6.cz/a běží bez problémů!
Stránky 1