Nejste přihlášeni
Na jake domene mate spatne lomitka?
Nemám špatně lomítka. Jen jsem myslel, že když už jsem skript naučil nahrazovat středníky, čárky a "|" tak to bude stačit. A nestačilo.
Proto jsem se také ptal:
1. Jaké znaky používáte o oddělení reklamních zpráv?
2. Proč to vlastně střídáte. Asi to nějaký důvod má, ptám ze ze zvědavosti?
Litera scripta manet.
Dobře, děkuji.
Ozvu se zas za čtyři dny.
Myslím, že se admin zbytečně bojí spolupracovat s více lidmi, a nechává všechno na sebe. To je obdivuhodné, ale když bude třeba měsíc indisponovaný, nedopadne to dobře. Nemyslím to nijak zle, ale nedávno jsem četl o nějakém hostingu, kde spadl server,a admin byl zrovna v nemocnici. Nerad bych, aby se to stalo tady.
Litera scripta manet.
Bohuzel vam neodpovim. Znaky se pouzivaji takove jake si zadavatel reklamy zvoli. Smysl vi tez zadavatel reklamy. Berte to prosim tak ze to tak je .
Ja mám malý problém, mam nainštalovaný WordPress a ked cez niečo ako FireBug pozrem kód stránky tak vidím class na reklamu. No na každej stránke má iný class a to by som veľa dopisoval do CSS a to vždy keď urobím novú stránku alebo rubriku. A ešte som vo WordPresse nováčik tak ani neviem kde mám to hlavné XHTML, ktoré sa mi objavuje vo FireBugu tak neviem ani zmeniť class.
mozna stačí dát
<div class="neco"><endora></div>
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Bohuzel vam neodpovim. Znaky se pouzivaji takove jake si zadavatel reklamy zvoli. Smysl vi tez zadavatel reklamy. Berte to prosim tak ze to tak je .
Takže celá reklama, tak jak je, je posílána od zadavatele? Měl jsem za to, že jednotlivé části reklamy patří různým firmám.
Chtěl jsem se zaptat také na to, proč div s reklamou má className, ale pokud ji posílá někdo jiný, asi s tím nic nezmůžete.
Lze zadavatele kontaktovat?
Litera scripta manet.
Ano
Ne
Reklamu si sem môže dať hocijaká firma, napr i ty ak by si chcel si ju zaplatiť
Možná to jen špatně chápu, ale mám pocit, že si s adminem protiřečíte.
Admin mi odkýval, že celou reklamu, tak jak je sem dává jedna jediná firma, jednotlivé součásti reklamního divu posílají oni.
Tudíž ne u vás, ale u nich bych si platil reklamu, a oni by to platili vám (tohle je důvod, proč je mi to divné a nevěřím tomu).
Já jsem měl za to, že u vás mají jednotlivé weby/firmy zaplacenou jednu krátkou větu či sousloví jako "Kontaktní čočky" nebo "bundy v hip hop shopu u tvrďáků" a vy je potom náhodně, nebo spíš dle nějakého intervalu střídáte.
A mezi ně dáváte lonítka, tečky a jiná dělítka. Ale admin říkal, že to tak není.
Litera scripta manet.
Ja osobne neviem ako to presne funguje tá reklama.
Aha.
Ale isto ako na každom webe je možné aby si tam mohol zaplatiť reklamu každý, nie? tak si myslím že i tu to je tak možné.
Přesně to si myslím. Možná jsem Admina špatně pochopil, počkám, co mi k tomu řekne.
Litera scripta manet.
To je zvláštní... na prázdnou stránku jsem použil to, co je hned v prvním příspěvku a reklamu to vůbec nezměnilo...
Poziadam o navod ako zamaskovat druhu reklamu ktora sa objavuje v slideshow-hlavicke (2 a dalsia).ide o modul joomly.
vdaka, <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.strednaskola.6f.sk">www.strednaskola.6f.sk</a><!-- w -->
Pomocou tágu <div style="display: none"><endora></div> zamaskuješ reklamu, nezabúdaj že jedna musí byť zobrazená na tvojej stránke inak ti môže byť web bez upozornenia zmazaný za porušenie podmienok.