Nejste přihlášeni
Moje IP je 90.177.96.151,
do TC7.50a) zadávám pouze:
libovolné jméno relace
a to, co mi došlo v mailu:
Hostitel FTP: srv4.endora.cz
Uživatelské jméno: unimaic
Heslo (správné...)
když dám připojit, hlásí mi to 530 login incorrect.
I když mám vypnutý firewall.
Na web FTP ve wp-admin se tam dostanu lehce.
(mimochodem, tam je psáno jako "Hostitel FTP: srv40..." a ne "4" jako mi došlo mailem, ale ani s tím to nefunguje!)
Budu vděčný za pomoc, díky!
Zkuste si zmenit heslo na neco bez diakritiky a ?!
Já mám heslo bez diakritiky, ale přece jej sem nebudu psát? to vzávorce je zástupná informace o tom, že jej určitě zadávám správně.
Nevím, kde může být chyba, ale jak si tak čtu ve fóru o stejném problému, tak to bývá většinou něco blokovaného (IP) na vaší straně. Opakuji, že na webu mi to jde, tak snad by s heslem neměl být problém.
Tvoja IP istotne nieje blokovaná, lebo je zo štátu CZ. Jedine že by si si sám nastavil v administrácií obmedzenie na nejakú IP a pripájal sa momentálne z inej. Skús si heslo do daného ftp prípadne zmeniť a použiť len písmena a čísla, bez znakov a diakritiky.
Teď jsem si zkusil nainstalovat FileZillu - a tam při zadání stejných parametrů jako do TC jsem se za pět vteřin připojil; tak nechápu, co bych mohl mít špatně...
Asi tedy budu muset zůsta u FZ, což mne mrzí, protože ovládání commanderu už mám jinak za ta léta docela v ruce, ale takhle na dálku můj problém s ním asi nikdo nerozluští.
V tom prípade to už len bude tvojim firewallom. Nezabúdaj že ak máš nejaký antivírový program tak na bežnom windowse ti v ten moment bežia 2, jeden windowsácky a druhý od toho antiviráku. Pravdepodobne v jednom z nich bude totalcommander zakázaný. Iné riešenie už nevidím keďže v inom FTP klientovi ti to funguje korektne.
v hesle je diakritika
Díky oběma za rady, jestli mi nebude ta FZ vyhovovat a budu mít náladu, zkusím změnit to heslo na "nediakritické" - a zjistit, jestli tem TC se nechytá fakt kvůli tomu. (Jó, to se furt píše "do hesla co nejpestřejší znaky..." a teď todle!!!! :evil:
FTP heslo a heslo na nejaký web tak to je rozdiel. Do FTP sa práve neodporúča používať špeciálne znaky, len malé, veľké písmená a čísla, nič viac. A totalcommander heslo z diakritikou alebo špeciálnymi znakmi naozaj neberie.
Dík, tím se to zcela objasňuje!
Už jsem to zadával natolik automaticky, že jsem vůbec zapomněl, že tam nějaký ten háček apod. je - a ani při hledání tady na fóru jsem na doporučení že by neměl být nenarazil; pokud je to tu někde diskutováno, tak jsem to přehlíd - pro jistotu si to teda i tak změním - i když to všechno kromě toho TC ftp šlape (zatím) dobře. I ten wordpress - ač polo-lama, vše šlo hladce a bez problémů, čekal jsem od sebe větší faux pas...