Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den chtěl bych, aby když zadám název svého webu na google tak aby při vyhledání mého webu se zobrazili i pod-odkazy jako zde na obrázku.
někde jsem četl že se to dělá přes meta tagy, ale newím jak to udělat u stránek, které jsou tvořené v CMS Joomla.
Děkuji za každou radu rád se přiučím
Nie som si plne istý, ale cez meta tagy to nebude. Pravdepodobne musíš Googlu poskytnúť mapu tvojho webu. Ďalej musí mať daná stránka nejaký pagerank a až potom sa docielia tieto odkazy, čo ti zaberie pár rokov rozšíriť svoj web do takého objemu ;o) možno to je i inak ale to ti istotne poskytne Google nápoveda.
Mapou webu to asi nebude jelikož tu tam mám už od začátku.Ale když sem vyhledával proč tam jsou tyto odkazy tak tam bylo to že je to v meta tagy.Nebo mi aspoň poraďte jak mám udělat aby se mi správně na google zobrazovalo když zadám svůj web aby se mi správně vypsal obsah ve vyhledávání tak že u mě teda doprofilu.cz a pod tím bude o čem je vlastně web.Jelikož zatím mi to vypisuje jen všechny kategorie (teda jejich názvy ale ne v odkazech) ale nic o tom co sem napsal do Joomla o webu.
Ja osobne to na mojej stránke nemám, ale isto si dorobím ten doprovodný text k názvu stránky.
Píše sa to do meta tagu:
<meta name="description" content="Text ktorý sa zobrazí pod názvom stránky vo vyhľadávačoch.">
Kľúčové slová zadáš nasledovne oddtelené čiarkami:
<meta name="keywords" content="slovo, druhe, spojenie slov, veci">
Díky moc ještě jsem se taky na to koukl a uvidíme co google změní po nové indexaci
Prípadne si tam daj i toto:
<meta name="revisit" content="7 days">
<meta name="revisit-after" content="7 days">
- znamená to aby tvoju stránku Google a iné vyhľadávače navštevovali pravidelne každých 7 dní
je to jinak, google si sam zvoli jestli zobrazi tyto odkazy ve vyhledavaci, nijak jinak to nastavit nejde, proste google si vybere stranky podle kvality a ty zobrazi, aby se takhle nezobrazovaly vsechny stranky zejo....
Počítačový magazín http://itshack.cz
Každá verzia je trocha iná, aj keď kus pravdy na každej je. V skutočnosti (ako som to v knihe čítal) dosiahnete takéto odkazy hlavne spätnými odkazmi na svoj web. To znamená, že ak odkazuje Vám veľa webov na registráciu, Google to môže potom usúdiť ako dôležitý a tak ho zaradí do "pododkazov". Je to veľmi náročné a preto majú takéto "pododkazy" iba väčšie portály/projekty...
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Tohle si google dělá sám, jak už bylo jednou řečeno, nastavit to nijak nelze.
Stránky 1