Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, nefunguje mi web (skyrim.4fan.cz). Vždy na několik minut vypadne, už jsem to zaregistroval i včera.. žádná chyba s přesměrováním na endoru, ale taková, že prohlížeč prostě napíše : Nelze se připojit ke vzdálenému serveru (Klasická chyba vypsaná prohlížečem.) Celkem mi to vadí, mám plus účet a nemůžu ho s takovou ani používat. Ovšem vidím, že nejsem jedinný s 4fan.cz komu web nejede. (tím myslím některá jiná stránka s 4fan.cz).
Bude se to opakovat? Děkuji.
Jak casto problem pozorujete a jak dlouho pak problem trva?
Zatím jen dnes a včera. (Což je i tak poměrně dost). Je to tak cca, 3-5minut
Dnes a vcera neni uplne idealni casove rozmezi ... chapu z nej ze vam to cely vcerejsek a dnesek nonstop nebezi?
Jelikož jsem napsal, že je to 3-5minut tak to bohužel chápete špatně. Dnes a včera znamená, že dnes i včera jsem zaregistroval 3-5minutový výpadek. Otázka je tedy namístě : "Bude se to opakovat?". (Zdurazňuji, že mé stránky nebyly jedninné které v té době (3-5minut) nešly (- zkusil jsem si vygooglovat další ...4fan.cz - ne všechny ale zase nešly )
Ok takze vcera vam to 1x 5min neslo a dnes tez 1x5min ? Pokud je to tak tak potrebuju presny cas kdy to tak melo byt ... jinak k tomu bohuzel nic nezjistim
Tak. Ale přesný čas vám neřeknu. Cca 15:00 až 16:00 (dnes). Až se to stane (pokud vůbec) tak vám řeknu zase...
urcite napiste ... idealne na minuty ...
1.2.2011 19:29 - 19:32
Ano je tam vypadek. Uz by to melo bezet. Nejaky uzivatel to schazuje. Pokusim se ho co nejdrive odstrihnout ...
jak to poznám? Myslím jako, kdo to je?
vy ne ... ja se snazim
jo tak ja to blbě přečetl můžete mi pak dát (pokud je to možné) jeho IP? jestli to neni někdo z registrovaných
tak zatim sem zuzil okruh na 2000 domen
nejedna se o 4fan ale o cely server
jeeej už to zas nefunguje
tak hodně štěstí s řešením toho problému
do 2 minut by to melo bezet
už to zase nefunguje no je tohle možný?
viz ostatni topicy .... nemuzu resit problem a jeste psat do 10 topicu
Mám stejný problém u stránek emporiolashes.cz včera ve večerních hodinách nevím přesně čas a dnes mezi 20:20 až 20:30 výpadek stránka nenalezena. Majitel obchodu je docela nervózní :twisted: :x
Jiz by to melo bezet. Jedna se o prvni velky vypadek po dlouhe dobe ...
Divný majiteľ, stránka mu do roka nebeží pár minút a už je s toho nervózny neexistuje hosting ktorý zákazníkovi zaručí 100% dostupnosť stránky, prevažne to je 95% - 99% ročne čo je 438 - 87,6 hodiny ročne nedostupná stránka ;o)
Stránky 1