Nejste přihlášeni
Stránky 1
Kamoš mě požádal abych to smazal protože obsah stránek už zaplatil děkuji ale trvalo mu to tisic let
No kamoš který dělal kamošovi stránky ukradl mu obsah a neposlal mu penize hostuje na doméně tak proto jestli oni to nesmažou kamoš to neřeší tak nevim no když grafik co dělá obsaha a kamoš to ukradne
to klidně dokážu orsi mira děla weby a kamoš ho ochcal ted mě píše že bto mám smazat ale já bych to nemazal to smazat nejde
No a preto ja prv čakám na platbu a až potom dodám projekt ;o) takže je to problém mimo endoru ktorý si musíš vyriešiť s tým dotyčným prípadne políciou ktorá zrejme bude potrebovať aj zmluvu o tvorbe projektu a podobne.
Endora v tomtu sporu nijak nefiguruje. Doporucuju podat trestni oznameni na policii
Proč na polici ty nic moc nevyřeší prostě když je to kdadený je tam i autor který to dělal tak by to mělo jit přeci smazat
Samozrejme že pôjde ak dostaneme podnet od polície ktorá danú záležitosť uzná ako trestný čin. Inak sa to zo strany endory prešetrovať nebude. To môže prísť kde kto a povedať niečo také. Tebe by sa páčilo keby ti len tak na podnet niekoho zmažeme obsah webu?
V tomto případě bych ale služby pro web přeci jen omezil a to hned kvůli několikanásobnému porušování podmínek endora.cz
Odkazy na warez v sekci download a nejen v ní a on-line chat
Důkladněji jsem již obsah nezkoumal ale stopro se tam ještě něco najde
www.netbrana.cz - bezplatný poptávkový systém a katalog firem
Ted je to ok nezaplatill za mirovu práci pak tady bude někdo někoho ochcávat to teda ne
Stránky 1