Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý chtěl bych se vás zeptat zrovna potřeeebuju ftp když smažu index aby se mě ukázaly soubory používám fantomar heslo knight potřebuju využit prostor na vice je to možne odblokovat děkuji
Nebo spíše proč to máte zablokovaný potřebuju smazat soubor index aby se ukázaly soubory ke stažení
soubor ht acess tam nejde nahrát nevim proč to maj zablokovaný to jako vubec nechápu
Dotaz jak mám udělat potřebuju jednu věc aby se mě tam ukázaly data místo Apache 2 Test Page proč to maj blokovaný jak se to dá odblokovat díky
Dobrý nefunguje mě to potřebuju se dostat na soubory odkaz na index jak to mám udělat aby to šlo samovolně stahovat bez hesla pořád mi to hlási apache a něco takoveho tohle potřbuji co tam nahrát abych se dostal na soubory
Nezakladaj ohľadne jednej veci x nových témat, ďakujem.
Nahrať to tam ide, musíš nahrávať do adresára tvojadomena.cz/web/ do predošlých nenahráš nič.
Navyše hosting endora neslúži na sťahovanie súborov ktoré ty chceš docieliť a porušovať podmienky freehostingu.
Treba sa naučiť Googliť a zistil by si že do súboru .htaccess stačí napísať jeden riadok Options +Indexes
Navyše to ani nepotrebuješ riešiť tak ako to tu vypisuješ, cestu k súboru môžeš zadať natvrdo. Ak chceš aby sa ti niečo zobrazovalo na hlavnej stránke tak nahraj vlastný index.php do adresára tvojadomena.cz/web/
Prípadne použi stránku <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.jakpsatweb.cz">www.jakpsatweb.cz</a><!-- w --> tam sa veľa užitočného dozvieš o tvorbe stránok.
Hele diky za radu už vím jak na to
Stránky 1