#1 2011-01-23 21:50:38

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

Dobrý den,
joomla hlásí problém se zamykáním.
Save failed with the following error: Access denied for user 'joom230111200325'@'88.86.12%' to database 'joom230111200325' SQL=LOCK TABLES `jos_menu` WRITE

děkuji

Offline

#2 2011-01-23 21:55:22

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,343

Re: Joomla lock table

Aký komponent to používaš ktorý chce používať lock table ktoré sú pravdepodobne na endore zakázané?

Offline

#3 2011-01-23 21:57:14

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

zatim zadne komponenty navíc tam nemam, jen chci upravit menu

Offline

#4 2011-01-23 21:58:11

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,343

Re: Joomla lock table

Hmm, je to divné, ono by to malo fungovať normálne. Ja robím z Joomlou už dlho a ešte takýto chybu mi to nevyhodilo.

Offline

#5 2011-01-23 22:00:31

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

přidat nové menu jde, ale položky už nikoliv, ani přejmenování položky nejde..

Offline

#6 2011-01-23 22:02:19

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,343

Re: Joomla lock table

Zrejme bude niečo s tabuľkou v databáze. Skús sa do nej cez phpmyadmin prihlásiť a opraviť tabuľky.

Offline

#7 2011-01-23 22:03:47

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

opraivt? jakým způsobem? manuální editaci jsem zkoušel, a ta funguje..

Offline

#8 2011-01-23 22:07:17

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

zkusil jsem příkaz "LOCK TABLES `jos_menu` WRITE" provést ručně, stejně mě to nepustilo...

Offline

#9 2011-01-23 22:07:51

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,343

Re: Joomla lock table

Keď si v phpmyadmin tak si označíš databázu a dole je rolovacie menu a v ňom možnosť opraviť tabuľky.

Offline

#10 2011-01-23 22:09:24

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

bohužel výsledek stejný, Access denied

Offline

#11 2011-01-23 22:11:28

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,343

Re: Joomla lock table

Hmm, tak už len počkať na admina aby sa to pozrel priamo on.

Offline

#12 2011-01-24 08:32:03

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Joomla lock table

na LOCK TABLES nemate prava. Zadny bezny redakcni system to nevyzaduje ...

Offline

#13 2011-01-24 10:43:11

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

Mam nainstalovanou joomlu 1.6 pomocí administračního systému.

Offline

#14 2011-01-24 10:45:28

kullych
Člen
Registrován: 2011-01-24
Příspěvky: 1

Re: Joomla lock table

Mám ten samý problém, dnes jsem založil web a nainstaloval joomlu 1.6 také pomocí administračního systému a nejde nic přejmenovat ani vytvořit. Vždy to vypíše chybovou hlášku:  Save failed with the following error: Access denied for user 'joom240111596763'@'88.86.12%' to database 'joom240111596763' SQL=LOCK TABLES `jos_menu` WRITE

Offline

#15 2011-01-24 12:06:26

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

další chyba stejného rázu:
"        * Error building Admin Menus
        * Component Install: DB function failed with error number 1044
          Access denied for user 'joom230111200325'@'88.86.12%' to database 'joom230111200325' SQL=LOCK TABLES `jos_assets` WRITE
          SQL =

          LOCK TABLES `#__assets` WRITE

        * Failed deleting uninstall.phocagallery.php
        * Failed deleting phocagallery.xml
        * Failed deleting install.phocagallery.php
"
prosím o vyřešení (přidání práv) či návod jakým způsobem upravit Joomlu

Offline

#16 2011-01-24 12:13:20

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Joomla lock table

podivam se na to

Offline

#17 2011-01-24 18:30:45

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

Nebylo by prostě možné povolit uzamykání tabulek? Potřebuji pracovat, a bez toho to nejde. Tento hosting doporučuji kde mohu, protože mi vyhovoval, ovšem toto mu dělá špatnou reklamu.

Offline

#18 2011-01-24 19:13:55

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Joomla lock table

Na oprave se pracuje. Zitra to bude.

Offline

#19 2011-01-24 19:16:06

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

Díky za info wink

Offline

#20 2011-01-24 23:57:13

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,343

Re: Joomla lock table

Ja stále zostávam verný tej staršej Joomle, 1.6 som ešte poriadne neskúšal a neprišiel jej na chuť keďže málo tém exituje pre tento nový systém.

Offline

#21 2011-01-25 13:57:04

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

mě nová verze nevadí, naopak vítám určitě vylepšení.. jen kdyby to fungovalo.. doufám že to admin dá dneska dohromady.. nevídím problém grantnout userum zamykání vlastních tabulek

Offline

#22 2011-01-25 14:23:52

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Joomla lock table

Tak u novych instalaci by to melo byt opraveno. MUzete to prosim zkusit?

Kazdopadne pres lock tables se da pekne schodit server.

Offline

#23 2011-01-25 14:41:22

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

jdu udělat novou instalaci..

Offline

#24 2011-01-25 14:42:48

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

můžu se jen pro zajímavost zeptat, jakým způsobem je možné server shodit? nějak mě nenapadá princip..

Offline

#25 2011-01-25 14:50:50

suli
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 23

Re: Joomla lock table

tak u nové instalace je to v pořádku.. Děkuji

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK