Nejste přihlášeni
Stránky 1
Chcel by som aby Váš server akceptoval aj Platbu cez alertpay nakolko mám nan prijem a mám ho overený len vdaka Mobilnému telefonu .. Prijem mám s PTC . Paypal takúto možnosť nemá , takže by som vám bol veľmi vdačný keby ste zaviedli aj Alertpay !!!
Kto by ho ešte chcel ???
Nevedeli by sme sa nejako dohodnuť ?? pls
Ja osobne dávam prednosť platbe kreditkou a je jedno či priamo cez banku alebo paypal. O tomto čo spomínaš som ešte nikdy nepočul. Tých firiem je asi naozaj moc a dať ich všetky k dispozícií je komplikovaná vec. Ale istotne sa k tomu vyjadrí aj admin.
no ano , ale ako hovorim alertpay som si overil len vdaka mobilnému telefonu , kreditku namám a kedže je tu paypal tak prečo nie alertpay ???
No to ja neviem, pošli nejakú dokumentáciu o zakódovaní ich systému do nášho. Ak to nebude moc náročné tak možno by sa to dalo spojiť, ale samozrejme rozhodnutie bude len a len na adminovi. Myslím že sa to bude riešiť až keď bude o túto službu väčší záujem od viacerých ľudí.
Aktualne se urcite dalsi platici system pridavat nebude. Jen se resi platby na slovensku
a viriešite nejeký systém sms pre slovenskú republiku ? pretože prevod ma stoji vica ako na 3 roky ....
Zatim je platba ze slovenska mozna jen pres paypal, nebo kreditni kartou. Do 3 mesicu snad bude i moznost na ucet.
Stránky 1