Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, všimol som si, že pri pridávaní domén smie byť len jedna bodka, čo znemožňuje použitie domén ako nieco.co.cc, nieco.cz.cc alebo vlastnu domenu napr. news.teslan.eu. Myslím, že túto možnosť by uvítalo viac užívateľov. Ďakujem.
Kamarád tomu sa vraví subdoména a na to potrebujes DNS co som zitil ze tu nejde
No ved samozrejme, asi nepoznáš služby ako EditDNS. stačí to len nasmerovať na ENDORu. Práve podporu subdomén tu potrebujem. to máš v praxi jedno. NS záznam sa dá aplikovať aj na doménu subka.estejednasubka.adalsia.uzmanicnenapada.domena.tld ale na endore úplne stačí A záznam
Len mne sa neda editovat DNS zaznam to je chyba
Ešte raz.. síce editácia na endore teraz nejde, môžeš použiť EditDNS. síce je napísané, že musíš použiť nameserveri endori, stačí Ačko pretože táto administrácia pekne prelstila cPanel ktorý defaultne blokuje nepovolené NS. páči sa mi, že sa to dá dobre zneužiť aj na *..
*EDIT: Nevhodné na toto fórum
Nechapu co resite.... nikde neni zakazano pouzivat neendori DNS servery. Nortonovi nejde editovat dns protoze ma domenu 3. radu neco.cekuj.net ...
Mne ide o to, aby sa dala pridat subka napr. neco.mojadomena.tld
To nepujde nikdy . Casem pujde mojedomena.co.uk atd .
teda ak mám vlastnú dómenu xxx.tld tak nemôžem vytvoriť doménu 3. rádu yyy.xxx.tld ? Nedá sa to nejako vyriešiť ? Až tak veľmi sa nerozumiem do DNS.
pokud je xxx.tld na endore tak da
Stránky 1