Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím. Už před nějakou dobou jsem si koupil hosting u Kvapem.cz. Jedná se o doménu martiska.cz přesměrovanou na vás. Přesdměrování by mělo být plně funkční, avšak přesměrování mailu nefunguje. Jak to nastavit? (při odeslání na <!-- e --><a href="mailto:neco@martiska.cz">neco@martiska.cz</a><!-- e --> se mi vrátí zpráva o neexisstujícím adresátovi) díky moc
Díky moc, to jsem přehlédl.
PS: nedá se nastavit že by se kdybych odpovídal doručila zpráva druhé straně také z tohoto mailu? <!-- e --><a href="mailto:neco@martiska.cz">neco@martiska.cz</a><!-- e -->....? Myslím že by ta adresa (<!-- e --><a href="mailto:neco@martiska.cz">neco@martiska.cz</a><!-- e -->)byla napsaná v odesílateli. díky
Nemel by to byt problem. Staci si to nastavit v postovnim klientu.
Prípadne si vytvor Google Apps na vlastnej doméne, viď návod: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=2301">viewtopic.php?f=23&t=2301</a><!-- l -->
Nemel by to byt problem. Staci si to nastavit v postovnim klientu.
muzes to trochu upřesnit? kde co nastavit? příp. jaké údaje?
Napr v outlooku si nastav odosielateľa pošty mail adresu s tvojej domény. Neviem či to u seznamu alebo iných mailhostingov ide, napr u gmailu to je štandard že táto možnosť tam je, doplniť si odosielateľa pošty.
Napr v outlooku si nastav odosielateľa pošty mail adresu s tvojej domény. Neviem či to u seznamu alebo iných mailhostingov ide, napr u gmailu to je štandard že táto možnosť tam je, doplniť si odosielateľa pošty.
mám gmail....řekneš prsímtě kde to nastavím?
Edit: tak jsem to našel! dík moc
I pre ostatných aby vedeli kde to v Gmail nastaviť:
-> Nastavenia -> Účty -> Odoslať poštu ako -> Pridať ďalšiu vlastnú emailovú adresu
následne príde mail na danú adresu pre potvrdenie že si jeho majiteľ ;o)
Tak to všechno zatím funguje díky moc
Stránky 1