Nejste přihlášeni
preco mam problem s pripojenim sa na ftp ??? skusal som to zo 6 tich roznych zdrojov a tym padom aj IP adries a vyskusal som asi 10 roznych ftp klientova nic - v com je problem ??? a stale nic -vyhodi akurat time out pripojenia.
Dalsi problem dal som si 2X vygenerovat zalohu webu http://www.tv4fan.eu ale ziadnu som nenasiel na ziadnom umiestneni ktore mi bolo deklarovane - v com je problem ??? - mimochodom na tento web mam PLUS balik zaplateny ale dodneska ziadnu zalohu nemam !!!
Kedy sa skvalitnia sluzby ???
DAKUJEM ZA ODPOVED !
pardon, že se ptám, ale vy máte nějakou licenci na soukromé televize, na kterých vybíráte poplatek?
PLUS ti tam bol aktivovaný včera, tak musíš chvíľku vydržať. Prípadne si zálohu urobiť sám. Včera keď som ti pomáhal z presmerovaním zo starej adresy na novú tak som ti umiestnil do adresára web novej domény pár zip balíčkov zo zálohami daných webstránok, stačí si ich stiahnuť do PC.
Automaticke obnovovani zalohje ted mirne zasekane . Pokud neco potrebujete tak si napiste mail na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e -->.
Pokud vam nejde ftp tak poslete IP a login informace na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> a ja to proverim.