Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
po kliknutí na "chci založit hosting zdarma" se mi zobrazí tohle:
Vyplňte prosím následující krátký formulář, který je potřebný k založení vašeho webhostingu. Po jeho odeslání se dozvíte přístupové informace a váš webhosting zdarma bude připraven k použití.
Objednávku je možné provést pouze z České nebo Slovenské Republiky
Jinak je stránka prázdná a žádný formulář na ní není.
Skripty mám povolené, Flash jsem zkusil taky zapnout a nic. Žádný zablokovaný obsah nebo popup mi prohlížeč (Firefox 3.0.19) nehlásí. Mohlo by to být tím, že mám Windows v angličtině (že to třeba vypadá, že nejsem v ČR, i když jsem)?
Díky.
Ano to by mohlo byt tim. Zkuste si na chvili prepnout prohlizec do cestiny
Díky za rychlou odpověď.
Přepnutí nepomohlo, nezbývá než to zkusit z jiného stroje.
M.
Mají to udělané nějak "chytře" přes IP+prohlížeč. Už se to tu řešilo. Radil jsem vycházet z hostname, ale nikdo mě neslyšel... (hostname končí cz, sk =>OK, k identifikaci jazyka to fungovalo skvěle)
Litera scripta manet.
Mají to udělané nějak "chytře" přes IP+prohlížeč. Už se to tu řešilo. Radil jsem vycházet z hostname, ale nikdo mě neslyšel... (hostname končí cz, sk =>OK, k identifikaci jazyka to fungovalo skvěle)
Každá IP nemá hostname, čiže asi 70% slovákov a čechou by sa sem nedostalo lebo ich ip nemá hostname, to by bolo ešte viac obmedzené ako to je teraz
Ted tam je pokud je IP nebo prohlizec cesky tak zobraz registraci
Já bych to udělal takhle (kocepčně):
$u_aress=HOSTNAME=="cz"||IP=="cz";
$u_interf=SYSTEM=="cs"||BROWSER=="cs";
if($u_aress||$u_interf)include "formular.php"
Litera scripta manet.
Je to jak to je ... aktualne neni cas to predelavat. S formularem ma problem cca jeden uzivatel mesicne ...
Víte, opravdu mě trápí, že kdekoliv napíšu do BugReportu, dozvím se, že ta chyba vlastně nevadí... Ale chápu, že jsou i zásadnější potíže, které mají prioritu.
Mimohodem, už jde do cronu zadat adresa i s http:// a neflkuše to error?
Litera scripta manet.
Stránky 1